Startupové studio Creative Dock mění vedení. Do pozice CEO pro Česko nastupuje Max Vrána

max-vrana-creative-dock

Maxim Vrána, CEO Creative Docku

0Zobrazit komentáře

Tuzemské startupové studio Creative Dock, která stojí za projekty, jako je P2P půjčková platforma Zonky či carsharing HoppyGo, do role CEO pro Českou republiku nasazuje novou tvář. Vedení společnosti bude mít nově na starosti 38letý Max Vrána, který přichází z Unicorn Systems. V roli šéfa české pobočky vystřídá zakladatele Creative Docku Martina Pejšu, který však ve firmě nadále zůstane, jen se bude více soustředit na mezinárodní projekty.

Vrána působil v Unicorn Systems téměř 17 let, začínal jako vývojář a vypracoval se až do role architekta pro oblast bankovnictví a pojišťovnictví. Na pozici českého CEO Creative Docku bude mít Vrána na starosti rozšíření zahraničních aktivit, nábor nových lidí, převážně v oblasti IT, a samozřejmě také řízení a vyhodnocování výsledků jednotlivých projektů firmy.

_MG_0163

Tým Creative Dock

„Zmíním čtyři věci, které jsou pro nás důležité. Za prvé stavět pro klienty inovativní firmy. Chci, abyste kdekoli v EU řekli Company Builder a lidem se vybavil Creative Dock. Za druhé ještě víc se zaměřit na oblast, se kterou jsme začali nedávno. Přestavování celých firem z pohledu produktů, procesů, vztahů se zákazníky apod. Za třetí investovat do vlastních projektů a nestavět nové byznysy jen pro zadavatele. A za čtvrté intenzivněji podporovat a synergicky propojit naše zahraniční pobočky,“ přibližuje své priority Max Vrána.

Martin Pejša, který dosud působil v pozici šéfa českého Creative Docku, bude mít dále ve svých rukou řízení a rozvoj některých mezinárodních projektů a poboček. Creative Dock sám sebe neprofiluje mezi klasické vývojářské firmy, které tvoří pro klienty převážně zakázkově, ale spíše jako společnost, která je schopna postavit celé firmy od A do Z. Creative Dock aktuálně mimo České republiky působí na trzích v Holandsku, Polsku, Německu či Dánsku a na Slovensku.

Yoggies-1

Přečtěte si takéOtrávil se mu pes, a tak pro něj stvořil zdravý jogurt. Dnes zakladatel českého startupu Yoggies vyrábí i zdravé granuleOtrávil se mu pes, a tak pro něj stvořil zdravý jogurt. Dnes zakladatel českého startupu Yoggies vyrábí i zdravé granule

Mezi poslední tuzemské projekty Creative Docku patří alternativní pojištění Mutumutu, které oproti standardním produktům pojišťoven nabízí například pojištění na bolest zad, syndrom vyhoření nebo psychické problémy.

mutumutu

Novinka Creative Docku, projekt Mutumutu

Foto: Creative Dock

Diskuze (0)

Novinka

Anonym