Tesla začala prodávat vlastní designová surfařská prkna. Stojí bezmála 32 tisíc korun

teslasurfx
0Zobrazit komentáře

Kalifornská automobilka Tesla, kterou vede vizionář Elon Musk, překvapila svými doplňkovými produkty mimo samotné elektromobily již hodněkrát, ať už to byly kožené bundy z materiálu běžně využívaného na interiér vozidel, mobilní nabíječky ve tvaru Superchargeru nebo zmenšený model Tesly pro děti ve spolupráci s firmou Radio Flyer. Nyní ale přichází něco zcela jiného.

Během včerejšího dne se na oficiálním e-shopu Tesly objevilo surfařské prkno, které kombinuje ikonický černý a červený design společnosti s lehkým karbonovým provedením. Design vychází z interiéru vozidel Tesly a má velmi podobné zpracování. Firma jich má celkově vyrobit v limitované edici pouze 200 kusů za cenu 1 500 dolarů, respektive 32 900 korun.

teslasurfd

Prkna se samozřejmě během několika prvních desítek minut vyprodala, ale na oficiálním webu jsou stále k vidění. Tesla očekává, že by se jich zákazníci měli dočkat během dvou až deseti týdnů a zároveň je ujišťuje, že se velikostně vejdou do jakékoliv Tesly. Zda ale bude produkce po této limitované edici pokračovat, prozatím není jasné. Ihned po výprodeji všech kusů totiž produkt z webu zmizel, o několik hodin později se zase vrátil zpět, ale už jako vyprodán.

thilfiger

Přečtěte si takéNové chytré oblečení Tommy Hilfiger vás sleduje a odměňuje podle toho, jak často ho nosíteNové chytré oblečení Tommy Hilfiger vás sleduje a odměňuje podle toho, jak často ho nosíte

Tesla prkno vytvořila ve svém vlastním designovém studiu, ve spolupráci s firmou Lost Surfboards a jejím zakladatelem Mattem Biolosem. Ostatně právě Lost Surfboards prodává podobné produkty zhruba v poloviční cenové relaci, stejně tak konkurenční firmy jako Rip Curl nebo JS. Cenu tak určuje spíše limitovaný počet a to, že je surfboard s logem Tesly.

Elon Musk umí překvapit

CEO Tesly, Elon Musk, umí překvapovat i v dalších svých firmách. Například jeho startup na hloubení tunelů The Boring Company začal na začátku letošního roku prodávat přes svůj e-shop plně funkční plamenomety za 500 dolarů, tedy něco málo přes 10 tisíc korun. Firma také plánuje  z vytěženého kamene, který hloubením tunelů vzniká, vytvořit speciální kvádry, z nichž si podobně jako ze stavebnice LEGO půjde vytvořit takřka cokoliv.

flamethrowerx

Foto: Tesla, The Boring Company

Diskuze (0)

Novinka

Anonym