Facebook začíná po předchozím zákazu znovu povolovat reklamy na kryptoměny

mark2
0Zobrazit komentáře

Po největším kryptoměnovém šílenství, které proběhlo s přelomem loňského a letošního roku, se rozhodla spousta online platforem limitovat jakoukoliv placenou propagaci kryptoměn a potažmo startupů, které vybíraly peníze prostřednictvím ICO (prvotní nabídka digitální měny). Počínaje Facebookem, který zakázal reklamy na kryptoměny, ICO a binární opce, a konče Twitterem či Googlem.

Po posledním oznámení Facebooku ale začíná svítat na lepší časy. Pro vybrané inzerenty, kteří si požádají o schválení, Facebook reklamy na kryptoměnové projekty, nikoliv však ICO a binární opce, znovu povolí. Na největší sociální síť se tak vrátí především kryptoměnové burzy a směnárny, které musely propagaci zastavit. Ty například budou muset Facebooku ukázat jejich licenci.

WWW.MATEJSLADEK.CZ

Přečtěte si takéPrvní seriál Mall Group odstartuje již tuto neděli. Zahraje si v něm i komik Michal SuchánekPrvní seriál Mall Group odstartuje již tuto neděli. Zahraje si v něm i komik Michal Suchánek

Facebook zároveň nikdy neřekl, že bude blokovat reklamy napořád. Šlo o dočasné řešení, které mělo zamezit případné ztrátě prostředků některých uživatelů a také zamezit propagaci klamavých projektů, kterých se na internetu pohybovalo ohromné množství. Nyní, i přestože je kryptoměnový trh na zhruba třetině hodnoty od začátku roku, je to další z možností, která Facebooku může přinést nemalé finanční prostředky od zadavatelů reklamy.

facebook

V případě, že máte zájem o podání žádosti k inzerci kryptoměnových projektů, můžete zamířit přímo na oficiální web.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym