Služba Miniature Mail nabízí možnost zaslat originální zmenšený dopis s vlastním designem

Nela VítováNela Vítová

min
0Zobrazit komentáře

Ve světě, kde je vše zdigitalizované a každý má neomezený přístup k SMS i internetu, je osobní dopisování už otázkou prakticky zapomenuté minulosti. Společnost Miniature Mail, sídlící na Floridě, se proto rozhodla lidem nabídnout možnost zaslat originální dopis v miniaturním provedení jako za „starých“ časů. Skupina, která se sama nazývá „littlest postmasters“ neboli „nejmenší poštmistři“ vytvoří, a následně i zašle dopis navržený přesně podle přání zákazníka.

Zakladatel společnosti Justin Powell popisuje samotnou myšlenku slovy:

„Začalo to tím, že jsem napsal malý dopis své ženě, který jsem dal do malé obálky. V té době se zotavovala z operace a měla za sebou těžký den, ale dopis ji zlepšil náladu a natolik si nápad zamilovala, že jsem se rozhodl myšlenku sdílet dál.“

min1

Službu lze objednat přímo na webových stránkách miniaturemail.com za 9,99 dolarů. V objednávce poté zákazník vyplní text dopisu včetně výběru vlastního stylu i velikosti písma a vzhledu obálky společně se známkou. Miniaturní dopisy jsou poté zasílány v průhledné obálce klasické velikosti, proto se zákazník nemusí bát, že se jeho dopis v poště ztratí.

MiniatureMail3

Ačkoliv by v dnešní době dala většina lidí přednost SMS, tvůrci miniaturní pošty tvrdí, že v jejich službě je to pravé kouzlo.

„Say it big, send it small!“ To je mottem společnosti Miniature Mail.

„Někdy je to největší kouzlo v těch nejmenších věcech. Náš produkt přináší radost těm, kteří kouzlo vidí, a proto nám to za to stojí,“ dodává Justin Powell.

Pro ty, kteří si zamilovali koncept, ale stále si nejsou jisti, k čemu by měli službu vlastně využít, nabízí tvůrci na svých stránkách seznam plný nápadů. Ten zahrnuje tipy od originálního narozeninového přání nebo vyznání lásky, až po napsání dopisu z perspektivy domácího mazlíčka. Zde se zkrátka fantazii meze nekladou a čím kreativnější nápad bude, tím bude i lepší.

MiniatureMail4

Foto: Miniature Mail

Diskuze (0)

Novinka

Anonym