Seznam.cz představil vlastní televizní show s youtubery Kovym, Shopaholic Nicol a Jankem Rubešem

Nela VítováNela Vítová

sezn
0Zobrazit komentáře

Nedávno spuštěná televizní stanice portálu Seznam.cz představila nový pořad s názvem V Centru, v jehož moderování se budou střídat známí čeští youtubeři Kovy, Shopaholic Nicol, Tomáš Verner a Janek Rubeš. Pořad bude vysílán každou středu večer, kdy si jeden z nich pozve zajímavého hosta, kterému bude klást dotazy.

Koncept pořadu by měl fungovat jak na základě interakce s publikem, tak i s televizními diváky, kteří budou mít možnost pokládat vlastní otázky prostřednictvím sociálních sítí.

Interaktivní talk show se bude natáčet přímo v centru Prahy ve Skautském institutu. Jako hosté by měli vystupovat především hosté z veřejného dění, kteří budou hovořit kromě jiného také o tématech zajímavých pro mladší generaci. Dotazy směřované na hosty show mohou diváci posílat celý týden na sociální sítě Seznam Zpráv, ale i samotných moderátorů.

„Točíme ve Skautském institutu v centru Prahy, kam za námi mohou lidé přijít a zeptat se hosta na vše, co je zajímá. Jména hostů prezentujeme vždy s předstihem na webových
stránkách www.seznamzpravy.cz,“ říká Janek Rubeš.

seznam

Přečtěte si takéSeznam.cz buduje vlastní právní odděleníSeznam.cz buduje vlastní právní oddělení

Premiéra jednotlivých dílů probíhá každou středu od 20:00 hodin na Televizi Seznam a na facebookovém profilu Seznam Zpráv. K dispozici však bude vždy i záznam na webu www.seznamzpravy.cz ihned po skončení pořadu.

Premiéru pořadu mohli diváci vidět již minulou středu, kdy se představil v roli moderátora Janek Rubeš v rozhovoru s primátorkou hlavního města Prahy Adrianou Krnáčovou. Primátorka hovořila kromě svého funkčního období také o dalších plánech, které v blízké době chystá implementovat.

V Centru2

Dva z moderátorů pořadu Janek Rubeš a Tomáš Verner

Seznam.cz se zapojením internetových osobností a sociálních sítí bezpochyby snaží přimět mladší diváky ke sledování své nově vzniklé televize: „Chceme oslovit mladou generaci a přinést jiný formát, který úzce souvisí s prostředím, ve kterém se každý den pohybujeme, tedy se sociálními sítěmi. Naše čtveřice moderátorů patří mezi nejvýznamnější influencery a jejich dopad na sítích chceme využít právě v novém pořadu,“ říká editor pořadu Filip Vícha.

Youtuber Karel Kovář známý interentové veřejností spíše pod přezdívkou Kovy dodává: „Je skvělé, že jsme každý tak rozdílný, protože si divák bude moct najít to své. Tomáš si bude patrně zvát sportovce, Nikča má hodně přesah do showbyznysu, u Janka to budou politici a osoby z veřejného dění a u mě to bude taková všehochuť.“

Foto: Seznam.cz

Diskuze (0)

Novinka

Anonym