Fintech startup Revolut oficiálně vstoupil do Česka. Do konce roku tu chce mít 100 tisíc uživatelů

revolutvault
0Zobrazit komentáře

Zhruba před měsícem jsme vás informovali o novince oblíbené fintech služby Revolut, která spustila podporu dobíjení finančních prostředků přímo v českých korunách. Předtím totiž bylo možné Revolut z Česka využívat, ale dobití peněz fungovalo v zahraniční měně a zákazníci ztráceli část prostředků kvůli směnnému kurzu své banky.

Informaci o přímé podpoře české koruny nyní Revolut oficiálně potvrdil s tím, že naplno vstupuje na český trh. V rámci Česka má startup kolem 30 tisíc aktivních zákazníků, kteří si mohou vybírat mezi bezplatným členstvím a členstvím premium, které navíc nabízí prémiovou platební kartu, nonstop zákaznickou podporu, neomezené virtuální karty nebo bezplatné pojištění v zahraničí. Do konce letošního roku pak chce Revolut dosáhnout na 100 tisíc registrovaných českých uživatelů.

prusa1

Přečtěte si takéJosef Průša a jeho Prusa Research získal ocenění za nejlepší 3D tiskárnu rokuJosef Průša a jeho Prusa Research získal ocenění za nejlepší 3D tiskárnu roku

Celkově má startup přes 2 miliony zákazníků. V souvislosti se vstupem na český trh navíc Revolut nabízí až do 31. května získání platební karty pro všechny nové české zákazníky zdarma, stačí se registrovat na následujícím odkazu a nabít si účet částkou 300 korun.

„Napříč celou Evropou byli lidé nuceni akceptovat způsoby velkých bank, vše od mizerných technologií až po přemrštěné poplatky. Jsme tu od toho, abychom narušili starý systém a přinesli čerstvý vítr, chceme Čechům ukázat, že bankovnictví se dá dělat mnohem lépe.

Za pár měsíců jsme v Česku získali více než 30 000 zákazníků, a to je pouze začátek revoluce, zatím jsme se sotva dotkli povrchu,“ doplňuje vstup na český trh Nikolay Storonsky, zakladatel a CEO Revolutu

revolut11

Revolut tak českým zákazníkům umožní naplno využívat všechny výhody plynoucí z jeho chytré aplikace propojené s platební kartou, včetně kategorizace výdajů, upozornění o všech transakcích, okamžité směny zahraničních měn do české koruny a bezplatných plateb v zahraničí, nebo zaohrouhlení plateb na celé částky a převedení rozdílu na spořící účet.

Foto: Revolut

Diskuze (0)

Novinka

Anonym