Česká hra Kingdom Come: Deliverance bude ještě letos doplněna o několik nových herních příběhů

Filip HouskaFilip Houska

kingdomcome

Kingdom Come: Deliverance

0Zobrazit komentáře

Jedno z největších děl českého herního průmyslu Kingdom Come: Deliverance se brzy dočká několika rozšíření. Tvůrci z pražského vývojářského studia Warhorse Studios chystají v nejbližší době dosadit do tohoto RPG ze světa středověkých českých krajin šest zcela nových herních rozšíření (DLC). Pět z nich by se mělo objevit ještě tento rok.

Warhorse Studios, v jehož čele stojí Daniel Vávra, plánuje v průběhu letošního roku představit konkrétně dvě bezplatná rozšíření a tři placená. Co se týče těch bezplatných, hráči se mohou těšit na možnost turnajového módu (DLC Tournament!), který byl avizován již během crowdfundingové kampaně na Kickstarteru, a takzvaný Hardcore Mode. O něm by se bližší informace měly objevit na červnové konferenci E3.

clinic

Přečtěte si takéEstonsko bude využívat geny svých obyvatel k předpovědi nemocí a vylepšení zdravotnictvíEstonsko bude využívat geny svých obyvatel k předpovědi nemocí a vylepšení zdravotnictví

Právě na této akci, která je chystaná na 12. až 15. června v Los Angeles, by měly být také zveřejněny detailnější údaje o minimálně jednom z chystaných čtyřech herních příběhů – From the Ashes. Do konce roku mají být k dispozici také příběhy pod označením The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon a Band of Bastards, přičemž čtvrtý, zatím poslední dodatečný placený obsah s názvem A Woman’s Lot se má objevit v roce 2019. Mimo jiné bude příští rok zahrnuta i podpora herních modifikací.

kingdomcomedeliverance

Milion kusů za pár dní

V prvním čtvrtletí letošního roku se celá česká herní, potažmo technologická, scéna točila zejména kolem této vysoce očekávané hry. Warhorse Studios vyvíjelo historické a detailně promyšlené RPG Kingdom Come: Deliverance okolo čtyř let a vynaložené úsilí rozhodně nepřišlo vniveč.

kingdomcome2

Za prvních osm dní od spuštění (13. února) se hry napříč všemi distribučními kanály a platformami prodalo okolo 1 milionu kusů v celkovém objemu přes 1 miliardu korun. A i když aktivní hráči pomalu ubývají (což je vzhledem k danému příběhu logické), chystané novinky nepochybně staré i nové fanoušky přitáhnou zpět.

Foto: Warhorse Studios

Diskuze (0)

Novinka

Anonym