Takto bude vypadat nový design emailové služby Gmail od Googlu

gmailt
0Zobrazit komentáře

Během včerejšího dne jsme informovali o tom, že se Google již brzy chystá spustit novou grafickou podobu svého webového rozhraní emailové služby Gmail, a to již během následujících týdnů. V té době ovšem ještě nebylo zřejmé, jak přesně bude nově redesignovaný Gmail vypadat, což změnil server The Verge, který přinesl exkluzivní pohled na nové rozhraní.

Nejzásadnější novinkou je mimo oznámených funkcí jako jsou Smart Reply (předpřipravené odpovědi) či Snooze (utlumení vybraných emailů) především nový pravý panel, ve kterém je možné využívat další navazující služby Googlu. Pokud tak například čtete email, můžete si na pravé straně rovnou naplánovat schůzku do kalendáře, případně vytvořit nový dokument v Google Docs či prohlížet detailně přílohy emailu.

elonmuskxx

Přečtěte si takéElon Musk testuje novou hyperloopovou kapsli, která má dosáhnout rychlosti až 500 km/hElon Musk testuje novou hyperloopovou kapsli, která má dosáhnout rychlosti až 500 km/h

Celý design prošel příjemným vizuálním faceliftem a využívá prvky tzv. material designu, který Google postupně implementuje do všech svých služeb. Na výběr má uživatel tři standardní režimy – defaultní se zobrazením příloh, komfortní bez příloh a kompaktní s větším počtem zpráv na jedné straně. Všechny funkce a design tak míří ke stylu mobilních aplikací Gmailu a dočkat bychom se jich měli do pár týdnů.

Zde je několik náhledů nového rozhraní, které uveřejnil server The Verge:

gmail4
gmail2

Diskuze (0)

Novinka

Anonym