Projekt ElonMask nabízí masky Elona Muska v životní velikosti, které si můžete sami vytisknout

elonmask
0Zobrazit komentáře

Aprílový den již dávno skončil, ale i přesto internet zaplavují další a další nápady, které na první pohled jako žerty vypadají, ale nabízí reálný produkt, který zůstává k dispozici i dále. Jedním z takových projektů je stránka ElonMask od dvou zaměstnanců Tesly a SpaceX, která nabízí již dle názvu naprosto triviální věc. Masky Elona Muska v životní velikosti, které si můžete vytisknout v pohodlí domova.

Na výběr jsou celkem čtyři různé masky s odlišnými výrazy tváře Elona Muska, CEO automobilky Tesla, vesmírného startupu SpaceX nebo firmy na hloubení podzemních tunelů The Boring Company. Web doporučuje tisk na tvrdý papír pro delší trvanlivost a poté navléknutí mašle či gumičky, kterou masku připevníte na hlavu.

glor

Přečtěte si takéNa brněnské konferenci Glorious se objeví Martin Jaroš, Otto Fabri, Tom Krcha, Ondřej Bartoš nebo Jan ŘežábNa brněnské konferenci Glorious se objeví Martin Jaroš, Otto Fabri, Tom Krcha, Ondřej Bartoš nebo Jan Řežáb

Masky na webu jsou k jakémukoliv využití zcela zdarma a je jen na vás, zda je použijete pro pobavení přátel na párty, na Halloween, který bude za pár měsíců a nebo pro rychlou fotku na Instagram. Autoři se nevyjádřili k tomu, zda budou nabídku masek nějakým způsobem rozšiřovat a ani ohledně budoucnosti projektu.

masks

Z aprílového žertíků dvou zaměstnanců muskových společností se tak nakonec může stát vcelku zábavný projekt. Ostatně Musk apríl miluje a v souvislosti se spekulacemi o tom, že Tesla bude do pár měsíců v bankrotu, na svůj Twitter publikoval několik příspěvků, které si dělají z nedůvěřivých investorů a anti fanoušků srandu.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym