Pražská palačinkárna Waf-Waf vstupuje na Fundlift, kde chce získat 2,5 milionu korun

Filip HouskaFilip Houska

waf

Česká fast-casual restaurace Waf-Waf, jejíž specializací je zejména příprava vaflí a palačinek, zahájila kampaň na investiční platformě Fundlift. Na ní poptává 2,5 milionu korun výměnou za tříleté dluhopisy se sedmiprocentní roční úrokovou sazbou. Nasbíranou částku by měla použít na rozšíření kapacit, s čímž se pojí i dokončení druhé provozovny.

Bistro Waf-Waf od roku 2017, kdy byla otevřena první pobočka v ulici Milady Horákové na Praze 7, nabízí různé variance sladkých či slaných palačinek, vaflí a lívanců, které si zákazníci mohou sami upravit, a to za použití až 52 různých ingrediencí včetně ovoce, čokolády nebo sýrů. Následně je si je mohou odnést i s sebou, případně konzumovat přímo na prodejně.

bezrealitky-m

Přečtěte si takéPortál Bezrealitky.cz se představil v kompletně nové podoběPortál Bezrealitky.cz se představil v kompletně nové podobě

Vedle lívanců, palačinek a vaflí Waf-Waf nabízí i například milkshaky a čerstvé džusy. Právě na základě těchto vizuálně zajímavých pokrmů a nápojů si bistro ředitele Jonáše Basela získává základnu hlavně těch, kteří aktivně postují své objednávky na sociální sítě, čímž výrazně podporují marketing. S tím zároveň roste i počet zákazníků, kteří na Letnou za tímto „lovebrandem“ docházejí. Na tuto situaci má reagovat aktuálně probíhající kampaň na české crowdfundingové platformě Fundlift.

Tam chce Waf-Waf vybrat alespoň 2,5 milionu korun (navýšeno z 1,5 milionu korun), které mají sloužit zejména k rozšíření prostor. Konkrétně vybudování zahradní konstrukce s vysunovací střechou, která by měla letenskou pobočku navýšit o dalších přibližně 30 míst. Zbylé finanční prostředky by měly být použity na dokončení další pobočky v ulici Bělehradská v Praze. Investorům za výměnu nabízí tříleté dluhopisy s roční úrokovou sazbou ve výši sedmi procent.

wafwaf

Investovat můžete ZDE.