Online supermarket Rohlik.cz rozšíří nabídku potravin Marks & Spencer o 650 položek

Michal PtáčekMichal Ptáček

tomascupr

Zakladatel a CEO Rohlik.cz, Tomáš Čupr

0Zobrazit komentáře

Potravinový eshop Rohlik.cz umožnující zákazníkům online objednání a následné doručení potravin až domů, oznámil novinku, která potěší zejména fanoušky prémiovějšího potravinového sortimentu. Od dnešního dne totiž Rohlik.cz svoji nabídku začíná postupně obohacovat o další Marks & Spencer položky v podobě vesměs trvanlivých potravin a nových příchutí stávajícících produktů. Do konce června tohoto roku pak eshop plánuje přidat až 650 nových položek této britské značky.

Rohlik.cz už sortiment Marks & Spencer nabízí od loňského roku s tím, že dle zakladatele Rohlik.cz Tomáše Čupra, patří právě produkty Marks & Spencer k tomu nejprodávanějšímu co eshop nabízí a objevují se až ve 40 % všech nákupů.

filiphorky

Přečtěte si takéFilip Horký: V Seznamu mám velkou volnost, člověk si ale nikdy nesmí myslet, že je dobrýFilip Horký: V Seznamu mám velkou volnost, člověk si ale nikdy nesmí myslet, že je dobrý

„Naši zákazníci si prémiovou značku Marks & Spencer opravdu oblíbili, objevuje se ve 40 % všech nákupů. Je pro nás proto potěšením oznámit, že se Rohlik.cz dohodl s Marks & Spencer i na další spolupráci. Zákazníci se mohou těšit až na 650 produktů, které se v nabídce Rohlíku postupně objeví do konce června​​ 2018,“ komentuje rozšíření spolupráces s Marks & Spencer zakladatel Rohlik.cz, Tomáš Čupr (foto nahoře)

mark

Marketingová manažerka Marks & Spencer Helena Vyhnánková dodává…

„Několikaměsíční spolupráce s Rohlik.cz nás utvrdila v tom, že jsme si vybrali partnera s vysokým standardem. Jsme rádi, že se výrobky Marks & Spencer těší tak velké oblibě a lidé si je mohou objednat pohodlně online přímo domů. Věříme, že rozšířením sortimentu nejen potěšíme věrné zákazníky, ale oslovíme i nové cílové skupiny.“

Diskuze (0)

Novinka

Anonym