V Praze Na Příkopě se otevře nové coworkingové centrum HubHub

Filip HouskaFilip Houska

hubhubprague_1
0Zobrazit komentáře

Slovenská developerská společnost HB Reavis otevírá v České republice pobočku svých coworkingových prostor HubHub. Zázemí se má zpřístupnit v létě na lukrativní adrese Na Příkopě 14 v Praze (blízko Václavského náměstí) a stane se tak po slovenské Bratislavě a polské Varšavě teprve třetím evropským centrem pod hlavičkou této značky.

Pražský HubHub se má rozprostírat na dvou tisících metrech čtverečních, kde bude k dispozici až 250 pracovních míst. Nebudou chybět ani prostory pro pořádání workshopů, relaxační a herní zóny, vybavené kuchyňky včetně občerstvení nebo terasa s lounge.

semi

Přečtěte si takéElektrické kamiony Tesla Semi vyrazily na svoji první jízdu v ostrém provozuElektrické kamiony Tesla Semi vyrazily na svoji první jízdu v ostrém provozu

Jak už to u sdílených kanceláří bývá, na své si zde přijdou zejména freelanceři, respektive digitální nomádi. HubHub má však nabízet ideální zázemí i pro velké týmy nebo začínající firmy, které si mohou pronajmout jedno pracovní místo, případně celou kancelář, s neomezeným týdenním přístupem.

hubhubprague_3

Základní myšlenkou HubHubu, za kterým po stránce interiéru stojí Studio Perspektiv, je ostatně nabízení prostorů pro všechny, jejichž cílem je vzdělávat se či budovat své podnikatelské záměry. To dokazuje mimo jiné i přítomnost eventových prostor pro vzdělávací akce, kam může přijít i široká veřejnost.

hubhubprague_4

Natália Kisková, manažerka projektu HubHub, se k celé iniciativě ohledně propojování jednotlivců, startupů a firem v rámci coworkingových prostor vyjádřila slovy:

„Nevytváříme jen prostor pro komunitu mladých podnikatelů a jejich nápady, ale i místo, kde se setkávají inspirativní lidé a talenty. Naším cílem je propojovat startupy a zavedené firmy, které se chtějí více přiblížit inovativním nápadům a myšlenkám, a podporovat jejich spolupráci. Naše HubHuby otevíráme v evropských metropolích, a vytváříme tak mezinárodní síť kontaktů, díky které pak naši členové mohou rozvíjet své projekty ve středoevropském prostoru i mimo něj.“

hubhubprague_2

Do konce letošního roku se očekává, že HubHub rozšíří své pražské pole působnosti ještě o další lokalitu. Konkrétně o Palác ARA na Praze 1, kde se má vystavět zatím blíže nespecifikovaný coworking.

Praha bude mít slušný výběr

HubHub se připojí do solidního zástupu coworkingových center, které jsou v hlavním městě dostupné. Za zmínku stojí například Impact Hub, Sněmovní 7 Jakuba Plojhara, kterého server CzechCrunch vyzpovídal v nedávném rozhovoru, Node5 nebo projekt WorkLounge podnikatele Lubomíra Šilhavého (rozhovor).

snemovni7

Náhled na prostory na Sněmovní 7

worklounge_vizualizace

Pohled na WorkLounge

Foto: HubHub

Diskuze (0)

Novinka

Anonym