Nová aplikace There pro Mac vám pomůže vyřešit problém s časovými zónami

Michal PtáčekMichal Ptáček

there-app-1
0Zobrazit komentáře

V dnešní době digitálního nomádství, outsourcování a práce na mezinárodních projektech, kdy jsou jednotliví přátelé nebo kolegové z týmu často rozeseti po celé zeměkouli, stále více lidí řeší problém s časovými zónami. Zatímco první kolega v Sydney už totiž pomalu spí, ten druhý v New Yorku teprve vstává a naopak.

Existuje poměrně velké množství nástrojů, které tento problém okrajově řeší, problém je však buď jejich složitost a specializace se na více věcí najednou nebo nutnost za ně platit. Pokud však preferujete minimalismus, čisté UI a zároveň vlastníte Mac, mohla by vás zaujmout nová aplikace There.

uber

Přečtěte si takéSamořídící automobil Uberu zabil v USA ženu. Byla ovšem na vině opravdu technologie?Samořídící automobil Uberu zabil v USA ženu. Byla ovšem na vině opravdu technologie?

Ta vám totiž umožňuje přidat do vašeho seznamu libovolného člověka z okruhu vašich známých, přátel nebo kolegů a následně na jeden klik myší přímo v Mac menu baru zjistit, jaký má aktuální lokální čas. Pro lepší orientaci pak aplikace kromě jména konkrétního člověka a lokality zobrazuje i jeho profilovou fotku, kterou automaticky získává ze sociální sítě Twitter.

there1

Aplikace je naprosto zdarma a pro Mac ji můžete stahovat zde. Verze pro ostatní platformy je dle tvůrců ve vývoji.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym