Česká platforma pro sportovní výsledky Livesport chystá v Praze další setkání pro vývojáře

Filip HouskaFilip Houska

Pražská technologická společnost Livesport, která již jedenáct let vyvíjí stejnojmennou webovou a mobilní aplikaci pro zprostředkování sportovních informací z celého světa pro více jak 75 milionů uživatelů, chystá další tematické setkání. To má být určeno pro vývojářskou sféru a nadšence do technologií.

Aktuální Livesport Talk, který se uskuteční 5. dubna v prostorách nového sídla firmy Aspira Business Centre v Praze, v Nový Butovivích od 18:00 do přibližně 21:00. Jednotlivé přednášky pak budou vypadat takto:

Pět technologií aneb jak testovat komplexní kód, když mockování není odpověď

O první téma se postará Pavel Cvetler, šéf webového a mobilního týmu. Mluvit bude o tom, jak v Livesportu, který svým mobilním uživatelům rozešle miliardy notifikací měsíčně, dokáží testovat různé technologie najednou a přitom se vyhnout tzv. flaky testům.

spacex

Přečtěte si takéElon Musk a tvůrce seriálu Westworld vytvořili inspirativní video zachycující příběh rakety Falcon HeavyElon Musk a tvůrce seriálu Westworld vytvořili inspirativní video zachycující příběh rakety Falcon Heavy

Jak vytvářet produkt pro fanoušky z celého světa

Druhým tématem bude provázet Jan Tomeš, product owner v týmu FlashScore. Prozradí, jak při vývoji novinek v Livesportu zohledňují specifika různých zemí. Vedle toho by měl také nastínit způsob, jak přesvědčit různorodé sportovní fanoušky, že tato služba je právě pro ně.

livesport_1

Pohled do zákulisí: jak vyvíjet ve webovém týmu

O poslední téma se postarají Lukáš Jeschke a Lukáš Komárek, weboví vývojáři v týmu FlashScore. Ti mají publiku přiblížit, jak vypadá vývoj projektu a co obnáší vydání nějaké novinky a úpravy, popřípadě s čím se při tom musí potýkat.

O přestávkách mezi jednotlivými panely je mimo jiné volná diskuze a prostor určený k networkingu. Registrace jsou stále otevřeny (ZDE) a všichni, kteří se zaregistrují, mají vstup na tento v pořadí pátý Livesport Talk zcela zdarma. Dva návštěvníci akce také budou mít možnost získat vstupenky na letošní konferenci WebExpo, která proběhne tradičně v Praze.

Aspira1

Nové sídlo Livesport v pražských Nových Butovicích, kde další setkání proběhne

Livesport

Česká technologická společnost, která patří mezi největší světové poskytovatele výsledků,…

Klíčoví lidé

martin-hajek

Martin Hájek

Partner