Česká hra Kingdom Come: Deliverance se začíná bez pirátské ochrany prodávat na platformě GOG

Michal PtáčekMichal Ptáček

king
0Zobrazit komentáře

Jsou tomu přibližně dva týdny, co do oficiálního prodeje zamířilo dlouho očekávané české RPG Kingdom Come: Deliverance. Neuvěřitelně rozsáhlému a propracovanému hernímu počinu od pražského vývojářského studia Warhorse Studios, za kterým stojí tvůrce hry Mafia, Daniel Vávra, se pak takřka okamžitě podařilo získat zájem fanoušků po celém světě a během pár dní prodat přes 1 milion kopií.

Díky tomu se Kingdom Come: Deliverance stalo aktuálně nejprodávanější hrou na platformě Steam a upozornilo na sebe v herních médiích po celém světě. Tato prodejní čísla, díky kterým se tvůrcům údajně podařilo zaplatit kompletní vývoj hry, jenž vyšel na stovky milionů Kč, nyní každopádně velmi pravděpodobně budou růst ještě rychlejším tempem.

kiwi

Přečtěte si takéČeský letenkový startup Kiwi.com loni dosáhl na obrat ve výši 17,7 miliardy KčČeský letenkový startup Kiwi.com loni dosáhl na obrat ve výši 17,7 miliardy Kč

České RPG, které je k dispozici pro PC a konzole Playstation 4 a Xbox One, totiž právě ve verzi 1.25 zamířilo na populární herní platformu GOG, kde se prodává za 59.99 dolarů, a to navíc jak bývá u GOG zvykem, bez mezi hráči neoblíbené protipirátské ochrany DRM. Ta je kritizována zejména kvůli zpomalování výkonu PC a nutnosti být po dobu hraní připojen/a k internetu.

Kingdom Come: Deliverance můžete na GOG zakoupit zde.

ps
ps2

Diskuze (0)

Novinka

Anonym