Škoda spustila oficiální eshop pro „nákup“ vozů na operativní leasing

Michal PtáčekMichal Ptáček

skoda11
0Zobrazit komentáře

Automobilka Škoda Auto spadající pod koncern Volkswagen představila další zajímavou novinku. Na adrese Skoda-Online.cz totiž spustila oficiální e-shop pro pořízení vozů na operativní leasing. Aplikace samotná je pak je plně zaintegrována do interních systémů Škodovky, díky čemuž zákazníci prohlížejí a nakupují skutečná fyzická vozidla, která jsou ve skladech automobilky.

Jeff Bezos, CEO of AMAZON, introduces new Kindle Fire HD Family

Přečtěte si takéProč je Amazon nejskvělejší „cash cow“ v historii lidstva: část prvníProč je Amazon nejskvělejší „cash cow“ v historii lidstva: část první

Nejedná se tedy o klasický konfigurační web, ale reálný e-shop, ve kterém si zákazník může zvolit dobu dodání nebo výši měsíční splátky a prostřednictvím platební brány také online zaplatit. Nabízené automobily je však potřeba po dobu tvorby objednávky rezervovat, s tím, že rezervace provedené návštěvníky bez skutečného zájmu nesmí vyblokovat skladové zásoby. Vzhledem k charakteru služby je pak součástí celého procesu i scoring zájemce o vůz.

“Nová generace zákazníků myslí trochu jinak, dělají spoustu věcí on-line, což je pro ně samozřejmost. Zatím si u nás přes internet mohou pořídit vůz na operativní leasing. Do budoucna tuto nabídku rozšíříme o vozy, které si bude zákazník definovat sám prostřednictvím našeho webového konfigurátoru.” doplňuje Luboš Vlček, šéf prodejní organizace ŠKODA AUTO Česká republika.

skoda

Jiří Voldán z české vývojářské společnosti Cleverance, která se postarala o kompletní technické rešení eshopu dodává…

„V Cleverlance rádi spolupracujeme s klienty, se kterými můžeme posouvat technologické možnosti daného odvětví o krok dopředu. Spolupráce s Škoda Auto byla velmi dynamická, tvorba e-shopu proběhla v nadstandardně rychlém čase a podařilo se nám splnit vysoké nároky na dostupnost, výkonnost i bezpečnost řešení.”

skoda11

Diskuze (0)

Novinka

Anonym