Česká alternativní strava MANA se začala prodávat v trafikách Relay

Michal PtáčekMichal Ptáček

mana-1
0Zobrazit komentáře

Český fenomén alternativního nápoje MANA, který funguje jako doplněk či rovnou kompletní náhrada tradiční stravy, opět rozšiřuje prodejní síť svých partnerů. Poté, co toto alternativní jídlo, které někteří lidé berou za jediný zdroj svých živin, začaly nedávno nabízet eshopy Alza a Amazon nebo supermarket Globus, se MANA drink nově začal prodávat také v trafikách Relay.

topm

Přečtěte si takéJan Lopusek: Proč a jak jsme si začali v naší firmě Topmonks vyplácet část mzdy v kryptoměnáchJan Lopusek: Proč a jak jsme si začali v naší firmě Topmonks vyplácet část mzdy v kryptoměnách

Ty se nachází většinou na velmi frekventovaných místech, často například u vchodů stanic metra nebo také na letišti Václava Havla, od čehož si Jakub Krejčík, zakladatel společnosti Heaven Labs, která za práškovou stravou MANA stojí a která loni dosáhla obratu 87 milionů Kč, slibuje způsob, jak svůj výrobek dostat na denní bázi ještě k většímu počtu zákazníků.

„Je to další krok, jak dostat Manu blíže k těm, kteří se z nejrůznějších důvodů potřebují stravovat na cestách. Právě tato skupina lidí hledá rychlé a přitom kompletní a vyvážené jídlo s obsahem všech důležitých živin, které zaručí efektivní nasycení i doplnění energie,“ říká tvůrce Many a majitel Heaven Labs Jakub Krejčík.

mana-2

Trafika Relay

Výrobky Mana, které v jednom balení obsahují 400 kalorií, jsou v trafikách Relay v prodeji za cenu 79 Kč.

“Mana je aktuálně k dostání v třiceti pěti prodejnách Relay, další ale budou postupně přibývat. V první fázi jsme se zaměřili na místa s největší koncentrací cestujících. Za první dva únorové dny jsme na pražském hlavním nádraží, na Letišti Václava Havla a na zastávkách metra prodali několik set balení,“ dodává Krejčík

Diskuze (0)

Novinka

Anonym