Startup CBlocks nabízí službu, která vám zašle USB disk plný náhodných kryptoměn

cblocks
0Zobrazit komentáře

V posledních letech stoupá zájem o tzv. mystery či subscription boxy, které na základě měsíčního poplatku přinášejí svým zákazníkům nejrůznější produkty, většinou v tom smyslu, že zákazník vlastně předem neví, co přesně mu dorazí. Může to být cokoliv od oblečení, žiletek na holení, ponožek až po erotické pomůcky nebo knihy. Startup CBlocks ale přišel s úplně novým řešením tohoto konceptu.

Svým předplatitelům totiž zasílá speciálně upravený USB disk se zašifrovanou peněženkou, kde jsou uloženy kryptoměny na základě náhodného výběru. CBlocks tím chce docílit toho, že přiblíží mánii kolem kryptoměn i běžným lidem, kteří investování do nich nerozumí, nechtějí si složitě vytvářet účty na směnárnách nebo nechtějí přílišně riskovat.

fundlift

Přečtěte si takéCrowdfunding portál Fundlift.cz po překročení 150 milionů Kč v investicích spustil nový webCrowdfunding portál Fundlift.cz po překročení 150 milionů Kč v investicích spustil nový web

Za 75 dolarů tak získáte 5 náhodných kryptoměn v hodnotě 50 dolarů, za 150 dolarů 5 měn v hodnotě 125 dolarů, za 200 dolarů 10 měn v hodnotě 175 dolarů nebo 10 měn v hodnotě 475 dolarů za 500 dolarů. Oněch 25 dolarů kryje samotný USB disk, práci týmu a poštovné. Kryptoměny jsou pak vybírány ze seznamu TOP300 v přehledu oblíbeného serveru Coinmarketcap.

cblocks2

Ceník dostupných balíčků

Zasílání prozatím není na měsíční bázi, ale zpracovává se do 5 dní od objednávky. Startup se zmínil, že plánuje v budoucnu i subscription boxy – kvůli enormnímu zájmu jsou ovšem další objednávky dočasně nedostupné. A i když se to zdá jako bláznivý nápad, často mohou podobně náhodné investice vést k zajímavému zhodnocení, jak jsme se již v případě kryptoměn mohli mnohokrát přesvědčit.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym