Remaster kultovní hry Age of Empires ve 4K vyjde už 20. února

Michal PtáčekMichal Ptáček

age-of
0Zobrazit komentáře

Loni v létě potěšil Microsoft snad všechny fanoušky počítačových her, když oznámil, že pracuje na remaku kultovní strategické hry Age of Empires. A to ne jen tak ledajakém. Novinka s názvem Age of Empires: Definitive Edition, která vzniká ku příležitoti dvacatého výročí vydání originálu, má být totiž kompletně přepracovaným prvním dílem série.

1

Přečtěte si takéJiří Drahoš: V Česku je třeba podpořit i menší podniky a startupy, s regulací kryptoměn bych byl opatrnýJiří Drahoš: V Česku je třeba podpořit i menší podniky a startupy, s regulací kryptoměn bych byl opatrný

Ten kromě remasterované 4K grafiky nabídne také orchestrální soundtrack, vylepšenou kampaň a editor, multiplayer přex Xbox Live nebo achievementy, s tím, že zároveň bychom se měli dočkat i lehce vylepšených herních mechanik, stejně tak jako zahrnutí datatisku Rise of Rome.

age-of-1

Vlevo vznikající remaster, vpravo originál

Microsoft původně plánoval vydat očekávané dílo už v říjnu loňského roku, tento šibeniční termín se však nakonec bohužel dodržet nepodařilo. Finální datum vydání je tak nyní stanoveno na 20. února, s tím, že hra bude k dispozici pro počítače s Windows a to za částku 20 dolarů.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym