Praha bude hostit první veletrh zaměřený na e-commerce, kde vystoupí i bývalý šéf britského Amazonu

Filip HouskaFilip Houska

Veletrhy zabývající se sférou e-commerce jsou ve světě poměrně běžnou záležitostí, avšak na český trh se tyto akce zatím pořádně nedostaly. To by se mělo změnit 30. ledna, kdy do Prahy zamíří Ecommerce Expo Prague, první veletrh zaměřený právě na elektronickou komerci, jehož součástí bude i odborná konference.

Veletrh, který má svou kapacitou pojmout až tři tisíce návštěvníků, se uskuteční v kongresovém centru na pražských Letňanech, kam má podle pořadatelů zamířit až stovka vystavovatelů z Česka a zahraničí. Ti zde mají prezentovat nejrůznější technologie a služby vztahující se k marketingu, online aplikacím, reklamě či expedičním systémům.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Přečtěte si takéSklizeno.cz a Rohlik.cz investment budují investiční centrum na podporu českých producentů potravinSklizeno.cz a Rohlik.cz investment budují investiční centrum na podporu českých producentů potravin

„Na Ecommerce Expo jsou zváni zaměstnanci a provozovatelé menších i zaběhnutých e-shopů, kteří mají zájem posunout své podnikání dál. Nabídneme přehled o dostupných e-commerce řešeních a technologiích, platebních systémech, o logistice, účetnictví, marketingu či grafice,“ říká ředitelka veletrhu Eva Knirschová a dodává, že během celé akce bude dostatečný prostor k networkingu a využití odborných konzultací.

Na řadu se v průběhu Ecommerce Expo Prague dostane i konference s mezinárodními hosty, včetně bývalého šéfa britského Amazonu, která bude zaměřena na problematiku expanze českých eshopů do zahraničí. Tu si vezme na starosti Jindřich Fáborský, člověk stojící za konferencí Marketing Festival.

E4367EDE-C055-4454-8E2E-EA57C18FCB1D

Registrace návštěvníků, kteří mají zájem setkat se například se zástupci nákupního serveru Heureka.cz, eshopové platformy Shoptet, specialisty na CRM a obchodní systémy nebo internetové jedničky Seznam.cz, jsou stále otevřené. Vstup na veletrh jako takový je zdarma, nicméně v případě účasti na konferenci je účtována částka 2 990 Kč (bez DPH).

Bližší informace jsou k dispozici na oficiálních stránkách Ecommerce Expo Prague.