S tímto rozšířením do prohlížeče si můžete přepnout jakýkoliv web do tmavé verze

ccblack
0Zobrazit komentáře

U webových služeb, které nabízejí obsah určený ke čtení, je pro mnoho uživatelů problém jejich bílé pozadí a obecně světlý design, který sice skvěle funguje ve dne, ale v noci je na prohlížení často velmi nepříjemný. Toho si postupem času všimlo například YouTube či Twitter – obě služby totiž nyní nabízejí možnost přepnutí se do tmavého módu, což je v noci mnohem příjemnější.

Co když to ovšem vaše oblíbená stránka nenabízí? Rozšíření Midnight Lizard pro webový prohlížeč Google Chrome to řeší tím způsobem, že po aktivaci na jakékoliv stránce kompletně přepíše CSS styl tak, aby co nejkvalitněji převedl světlé stránky do jejich tmavé podoby. Rozšíření je zcela zdarma a kromě automatického převodu nabízí spoustu dalších nastavení.

tomascupr

Přečtěte si takéZakladatel Rohlik.cz Tomáš Čupr v něm získává dalších 15 % v hodnotě 186 milionů korunZakladatel Rohlik.cz Tomáš Čupr v něm získává dalších 15 % v hodnotě 186 milionů korun

Přepínat lze mezi různými styly, od převodu světlých barev na tmavé, do stupňů šedé, invertních barev či nejrůznějších barevných filtrů. Kromě přednastavených možností si můžete mezi filtry vytvořit i svůj zcela vlastní a sami rozhodnout, co přesně se stane s jakou barvou, obrázky či textem.

ccblack2

Rozšíření si můžete stáhnout zde.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym