S pomocí tohoto bezplatného bota lze během několika vteřin najít vhodného angel investora

fundraisingbot 2
0Zobrazit komentáře

Asi pro každý startup, který má za sebou budování první verze svého produktu a kouká po investici, je těžké nejen potenciální investory zaujmout, ale především je najít. Ne každý investor totiž vkládá peníze do jakéhokoliv typu byznysu a každý má zároveň jiná kritéria pro samotný tým, fázi startupu či velikost trhu.

S tím chce pomoci jednoduchý Fundraising Bot pro Facebook Messenger od firmy Datastarta, který je zcela zdarma a dokáže během několika vteřin vyhledat relevantní investory podle lokality z databáze více než 3150 z nich. Součástí je i Česká republika, kde je v databázi 13 angel investorů.

trucktop

Přečtěte si takéVýrobce Pepsi si zarezervoval zatím největší počet elektrokamionů Tesla SemiVýrobce Pepsi si zarezervoval zatím největší počet elektrokamionů Tesla Semi

V rámci bota je možné vidět jejich jména, krátký profil, odkaz na profily na sociálních sítích a také investiční skóre. To je založeno na speciálním algoritmu, který kombinuje, často subjektivně, parametry jako investiční aktivitu, rozsáhlost sítě kontaktů či sílu vlivu, kterou má daný investor na trhu a se kterou může pomoci startupu nejen finančně, ale i s protlačením k zajímavým kontaktům.

pitch

Žádné další plány momentálně Datastarta s botem nemá a v základu má fungovat spíše jako vlastní promo. V případě, že by vám ovšem bot na platformě Facebook Messengeru nevyhovoval, lze ho využít i prostřednictvím komunikační služby Telegram.

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym