Rozvozový startup Rohlik.cz vydal spolu s Gamee hru, ve které si můžete zahrát na kurýra

deliveryrush
0Zobrazit komentáře

Herní platforma Gamee Boženy Řežábové, která má momentálně již přes 8 milionů aktivních hráčů, za 2,5 roku fungování navázala spolupráci s mnoha zajímavými firmami. Mezi nimi například s vesmírnou společností NASA, pro kterou Gamee vytvořilo již 3 hru, s youtuberem Jirkou Králem na dvou titulech či Coca-Colou.

Teď se k partnerským firmám nově zařadil i startup na rozvoz potravin Rohlik.cz se hrou Delivery Rush, která má prostřednictvím platformy Gamee ukázat, jak složité to mají kurýři při doručování nákupů. Víceméně se jedná o jednoduchou hříčku, ve které se snažíte jedoucí vozidla označená barvou dostat ke správnému zákazníkovi koordinací směru jejich jízdy.

selection

Přečtěte si takéS pomocí nového nástroje ve Photoshopu nebude nutné vybírat objekty na fotografii ručněS pomocí nového nástroje ve Photoshopu nebude nutné vybírat objekty na fotografii ručně

Každé doručení znamená jeden bod a hra postupně prochází dalšími, složitějšími úrovněmi, ve kterých je cílem jednoduše získat potřebný počet bodů pro postup do dalšího kola. Pokud se navíc hráč dostane za 3. level, získá 30 kreditů (= 30 Kč) na nákup na Rohlik.cz. Po překonání 6. levelu pak 50 kreditů, 10. levelu 100 kreditů a pokud bude na konci soutěže, tedy do 14.12.2017, na prvním místě žebříčku nejlepších hráčů, získá celých 5000 kreditů, které se rovnají 5000 korunám.

deliveryrushr

Hra je k dispozici v aplikaci Gamee na iOS či Androidu, ve Facebook Messengeru nebo přímo na oficiálním webu.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym