Tesla představila vlastní powerbanku pro iPhone a iPad

Michal PtáčekMichal Ptáček

tesl
0Zobrazit komentáře

Jak už určitě víte, na zatím poslední oficiální Tesla konferenci, která proběhla před 3 dny v Los Angeles, americká automobilka miliardáře Elona Muska představila hned 2 nové, unikátní elektrovozy. A to nákladní elektromobil Tesla Semi a sportovní vůz Tesla Roadster, které se postaraly v podstatě o sebrání veškeré pozornosti na úkor dalších menších Tesla novinek.

Jak se totiž ukázalo, Tesla poměrně v tichosti a bez většího zájmu vydala i několik méně významných produktů, například vlastní powerbanku pro iPhony a iPady.

palan

Přečtěte si takéČeský startup ProductBoard představil novou verzi své platformy, která se rázem stala TOP1 na ProductHuntČeský startup ProductBoard představil novou verzi své platformy, která se rázem stala TOP1 na ProductHunt

Ta se, jak se dalo očekávat nese kompletně v duchu designu ostatních Tesla produktů a po technické stránce pak nabízí kapacitu 3350 mAh, s tím, že kromě přímé podpory Apple produktů, zvládne díky microUSB nabití i ostatních elektrických zařízení. USB C bohužel součástí není.

tesla1

Tesla obchod

Cena novinky je stanovena na 45 dolarů a zakoupit ji (po naskladnění) můžete ZDE.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym