S touto aplikací si můžete vytvořit vlastní pozadí na iPhone X, které zakryje horní výřez

notcho
0Zobrazit komentáře

Pokud jste si v minulých týdnech pořídili nový iPhone X, možná vás stále obtěžuje vykrojení plochy displeje v horní části, které vizuálně mírně ubírá na prostoru pro obsah. K tomu je tu jednoduchá aplikace s názvem Notcho, která umí převést vlastní nebo již předpřipravená pozadí tak, že zatmavením v horních okrajích na první pohled skryje levý i pravý výřez a pozadí mírně zaoblí.

Pozadí tedy pak vypadají podobně jako na konkurenčních telefonech, například od Samsungu, které mají konstrukci bez hlavního tlačítka a displej protažený do stran bez prostředního horního výřezu. Aplikace je v základu zdarma, využít lze jak vlastní, tak již hotová pozadí, s tím, že je na nich menší vodoznak – ten lze odstranit za necelé 2 dolary.

Uber App

Přečtěte si takéUber se chystá do dvou let vstoupit na burzu s valuací 70 miliard dolarůUber se chystá do dvou let vstoupit na burzu s valuací 70 miliard dolarů

Je tak víceméně na vás, zda si budete zvykat na výřez a nebo se vrátíte o krok zpět a budete alespoň dočasně žít s „umělou“ alternativou. Notcho během včerejška zabodovalo na Product Huntu, kde se aplikace dostala až na první místo dne.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym