Mall.cz do své nové divize Search zlákal šéfa vyhledávání Seznam.cz

Michal PtáčekMichal Ptáček

mallcz_072617_1
0Zobrazit komentáře

Významnou posilu do svého týmu přivítala před pár dny internetová skupina MALL Group, stojící například za internetovými eshopy MALL.cz, CZC.cz, Vivantis nebo ProDěti. Do čela týmu nově založené divize Search totiž nastupuje Roman Dušek, který od roku 2010 působil v české internetové jedničce Seznam.cz, poslední 2 roky pak dokonce jako její šéf pro internetové vyhledávání, kde vedl tým zhruba 100 lidí.

Jeho úkolem v novém působišti pak bude sestavit nový tým lidí a přizpůsobit vyhledávání tak, aby bylo pro zákazníky maximálně intuitivní a efektivní, s tím, že velký důraz bude kladen na využití na mobilních platformách.

luptak

Přečtěte si takéEtický hacker Pavol Lupták: Anonymní kryptoměny a decentralizace služeb způsobí do pár let kolapsEtický hacker Pavol Lupták: Anonymní kryptoměny a decentralizace služeb způsobí do pár let kolaps

„Zkušenosti, které jsem nasbíral ve virtuálním světě, můžu v Mall.cz promítnout do toho reálného, kdy zákazník dostane do ruky zboží, které si u nás na e-shopu vyhledal. Právě vyhledávání by mělo být jednoduché a intuitivní a mělo by probíhat formou určitého dialogu zákazníka s e-shopem. Už víme, co lidé na Mall.cz hledají, teď je třeba jim toto hledání maximálně ulehčit, přibližuje svou vizi Roman Dušek

Řešení, která nově složený tým vymyslí, by pak měly být vždy postupně implementovány do všech zmíněných eshopů skupiny, v jejímž samotném čele stojí internetový podnikatel Jakub Havrlant. Ten se v případě Mall Group opírá o velkou finanční podporu českých miliardářů Daniela Křetínského a Patrika Tkáče.

Roman Dušek

Roman Dušek

Diskuze (0)

Novinka

Anonym