Liftago má nového CEO. Stává se jím Ondřej Krátký, který nahrazuje Juraje Atlase

Michal PtáčekMichal Ptáček

liftago

Juraj Atlas a Ondřej Krátký, zakladatelé Liftaga

0Zobrazit komentáře

Oblíbená česká přepravní aplikace Liftago, která uživatelům umožňuje vybrat si z nabídek profesionálních taxikářů podle hodnocení, času příjezdu, vozu či ceny, ohlašuje na nejvyšších místech velké personální změny. Novým výkonným ředitelem společnosti (CEO) se totiž stává jeden ze zakladatelů a v podstatě i hlavní mediální tvář Ondřej Krátký (na fotce vpravo), který na pozici CEO střídá dalšího ze zakladatelů Liftaga, Juraje Atlase (na fotce vlevo). Ten na pozici výkonného ředitele působil od samotného vzniku Liftaga, tedy 6 let.

„Tuhle změnu plánujeme už nějaký čas. Vytyčil jsem si za cíl a dovedl Liftago k tržnímu úspěchu po produktové i finanční stránce a připravil organizaci procesně i kompetencemi k jejímu dalšímu rozvoji. Liftago je v Praze profitabilní, měsíční hodnota zprostředkovaných služeb již přesáhla 20 milionů korun a je nejlépe hodnocenou aplikací svého druhu v Evropě. Nyní je na Ondrovi, aby vedl další etapu rozvoje firmy. Já se těším, že teď můžu více zaměřit svou kapacitu k dalším strategickým iniciativám pro Liftago i jiným inovativním projektům”, říká Juraj Atlas, který právě Krátkého v roce 2012 k Liftagu přitáhl.

Pod novým vedením Ondřeje Krátkého, by se Liftago, které letos v říjnu v Praze poprvé dosáhlo zisku, a které dle oficiálních čísel využívá okolo 220 tisíc uživatelů a 600 firemních uživatelů, mělo soustředit například na expanzi do dalších tuzemských i zahraničních měst, k čemuž by měla přispět i nedávná investice od investiční firmy INCOMMING Ventures Michala Mičky, držícího v Liftagu 13% podíl.

Liftago jinak momentálně funguje v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě a měsíčně přepraví přes 120 tisíc lidí.

liftago_driver

Foto: Liftago

Aplikace Liftago

Diskuze (0)

Novinka

Anonym