CzechCrunch Offlajn – Bitcoin, Ethereum a Litecoin Edition už tuto neděli v Praze

Michal PtáčekMichal Ptáček

b
0Zobrazit komentáře

Jsou tomu už 2 roky, co jsme uspořádali zatím poslední CzechCrunch Offlajn akci, jejímž cílem bylo vám pravidelně představovat zajímavé hosty ze světa technologií a v reálu si s nimi o tom, co dělají, popovídat. Na té poslední se představila trojice Pavel Kacerle, Jaroslav Beck a Ondřej Krátký, kteří se zaměřili na tvorbu filmů, vizuálních efektů a hudby pro největší hollywoodská filmová studia jako Lucasfilm nebo Marvel.

Nyní jsme se rozhodli celý koncept oživit a společně se spolupořadatelem iCollege vám CzechCrunch Offlajn přinášet na pravidelné dvouměsíční bázi. A pro začátek jsme vybrali hodně žhavé téma, které je v posledních týdnech aktuálnější, než kdy jindy: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero a další kryptoměny jejichž hodnota v posledních měsících míří nezadržitelně vzhůru, a která v podstatě vytvořila novou sortu dolarových kryptomilionářů.

  • Místo: Groove Bar, Voršilská 6, Praha 2 Nové město
  • Datum: Tuto neděli 3.12.2017
  • Začátek: 19:00

Budoucnost kryptoměn, o tom jak a zda má vůbec smysl do nich investovat, jak kryptoměny těžit nebo zda je toto vše vlastně jen jedná velká bublina… to vše jsou témata kterým se budeme na akci věnovat.

Moderátor: Dominik Stroukal, který napsal knihu Bitcoin: peníze budoucnosti, nám poví všechno o tom, co by měl člověk z internetové bubliny o kryptoměnách vědět.

Hosté: Oleg Veselkov a Marek Moravec nám poví o zkušenosti s investicemi do kryptoměn, o tom jak je těží a jaká je návratnost jejich kryptoměnových farem

btc

CzechCrunch Offlajn s Pavlem Kacerlem a Jardou Beckem

Všichni tři vám samozřejmě zároveň rádi zodpoví jakékoli vaše dotazy v diskuzi :)

Ačkoliv akce už je několik dní kapacitně beznadějná plná, rozhodli jsme se bonusově uvolnit ještě 5 volných vstupů. Pro jejich získání stačí napsat na email: info@czechcrunch.cz + přiložit vaše jméno + telefonní číslo.

Update: 16:06 – volné vstupy už jsou rozebrané

Událost na Facebooku najdete zde.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym