Český startup Signals chce způsobit revoluci v obchodování s kryptoměnami pomocí umělé inteligence

signalswdw
0Zobrazit komentáře

Kryptoměny jsou momentálně mezi investory horkým tématem, ať už je to přímo investice do nich, spekulace s novými druhy měn a podpora startupů za pomocí ICO (IPO pro kryptoměny) nebo jejich denní trading, velmi podobný tomu na akciovém trhu. Ten je ovšem narozdíl oproti kryptoměnám mnohem průhlednější a existuje nespočet nástrojů, které mohou obchodování a predikci trhu usnadnit.

O něco podobného se na trhu virtuálních měn snaží český startup Signals, za kterým stojí vývojáři Pavel Němec a Pavel Volek s týmem vývojářů a specialistů na strojové účení. Signals vytváří platformu, kde je možné na bázi historických dat a umělé inteligence sledovat indikátory možného vývoje měn a podle nich přizpůsobit své obchodování kryptoměn s cílem maximalizovat profit. Vlastní obchodní strategii si navíc zvládne vytvořit každý i bez znalosti programování pomocí speciálního editoru.

esa1

Přečtěte si takéFrank Salzgeber z Evropské kosmické agentury ESA: Chceme, aby v Evropě vznikaly projekty jako SpaceXFrank Salzgeber z Evropské kosmické agentury ESA: Chceme, aby v Evropě vznikaly projekty jako SpaceX

Všechny akce si v návaznosti na podněty lze nastavit i pro zcela automatický nákup či prodej a vyzkoušet v testovacím centru Signals ještě před nasazením do ostrého režimu. Jakmile vlastní strategii dostatečně vytrénujete a zoptimalizujete, můžete zvýšit svůj zisk tím, že ji nabídnete dalším uživatelům, kteří s její pomocí budou moci obchodovat taktéž (tzv. copytrading).

signalsmock

Signals jsou momentálně v alpha verzi a již 22. listopadu spustí předprodej tokenů s názvem SGN, ve kterém chtějí vybrat částku blížící se 500 tisícům dolarů, tedy 11 milionům korun. Samotný hlavní prodej SGN by pak měl proběhnout zhruba o měsíc později, s tím, že si Signals dali za cíl získat prostředky v hodnotě až 24,5 milionu dolarů, tedy zhruba 541 milionů korun. A i když jde na první pohled o vysokou částku, mezi ostatními ICO projekty jde spíše o běžný průměr.

Celkově bude k prodeji 75 milionů kusů tokenů a kdokoliv si za Ethereum koupí SGN tokenty, bude mít šanci vlastnit kus celého projektu. Cena jednoho SGN by měla být v úvodní fázi prodeje nastavena na přibližně 0,26 dolaru (5,75 Kč).

Rubriku Startupy podporujíjt-retina

Diskuze (0)

Novinka

Anonym