Česká sportovní platforma Livesport chystá setkání pro vývojáře a technologické nadšence

Michal PtáčekMichal Ptáček

Už 11 let na internetu působí česká společnost Livesport, která měsíčně zprostředkovává rychlé sportovní výsledky pro zhruba 75 milionů uživatelů z celého světa. Respektive pro 75 milionů uživatelů u své webové platformy a 38 milionů uživatelů u své mobilní aplikace.

Taková čísla, díky kterým se původně garážový Livesport dostal do pozice nejsilnějšího hráče v oboru, už samozřejmě vyžadují poměrně složitou technologickou infrastrukturu a použití moderních technologií. I to je důvod proč společnost od loňského podzimu pravidelně pořádá také vlastní konference/akce s názvem Livesport Talk, na kterých se právě nejnovější tech novinky a trendy rozebírají.

esa1

Přečtěte si takéFrank Salzgeber z Evropské kosmické agentury ESA: Chceme, aby v Evropě vznikaly projekty jako SpaceXFrank Salzgeber z Evropské kosmické agentury ESA: Chceme, aby v Evropě vznikaly projekty jako SpaceX

Po minulém zaměření se na technologii Node.js, se tentokrát, konkrétně 23. listopadu ve smíchovském Impact Hubu, nadšenci do technologií budou mít šanci dozvědět něco o těchto tématech:

Jak dáváme řád kurzovému chaosu

API tým Livesportu sbírá data od téměř stovky stále se měnících zdrojů, které často chybují. Vedoucí týmu prozradí, jak se s tím vypořádávají – a také, jak se data dostanou od zdroje až k uživatelům za několik sekund.

Organizace projektů z pohledu product ownera

Lidé z Livesportu předvedou, jak se posunuli od mikromanagementu k agilnímu vývoji, jakými metodikami se inspirovali (spoiler: Scrum) a jak je upravili.

livesport

HTTPS pro 1 milion spojení za sekundu

Co se musí stát, když přechod na HTTPS neznamená jen koupení certifikátu a změnu konfigurace webserveru? Šéf programátorů v Livesportu ukáže, jak postupovali a jaké výzvy řešili při přechodu jejich služby na šifrovaný protokol.

Začátek akce je naplánován na 17:30. Registrace je zdarma a provést ji můžete předem přímo na webu Livesport Talku zde.

Livesport

Česká technologická společnost, která patří mezi největší světové poskytovatele výsledků,…

Klíčoví lidé

martin-hajek

Martin Hájek

Partner