Česká carsharingová služba SmileCar představila vlastní youtubové videospoty

Michal PtáčekMichal Ptáček

SC Kampan
0Zobrazit komentáře

Carsharingový startup SmileCar, spadající pod křídla českého přepravce LeoExpress a sloužící jako peer-to-peer platforma na krátkodobý pronájem aut, se ve snaze rozšířit produkt k tradičnějším zákazníkům začíná postupně angažovat ve video-marketingových vodách.

Potvrzuje to i nová oficiální kampaň na YouTube, kde SmileCar ve dvanácti videospotech představuje odlehčeným způsobem hlavní výhody carsharingu a porovnává je s klasickou autopůjčovnou.

Pomocí kampaně chce pak startup, v jehož čele stojí bývalý automobilový závodník Jan Charouz, především vybudovat komunitu lidí, kterým je carsharingový koncept blízký.

twisto

Přečtěte si takéČeský fintech startup Twisto.cz představil reklamní TV spot s postavou Twista SplatiteleČeský fintech startup Twisto.cz představil reklamní TV spot s postavou Twista Splatitele

„Když naše služba vznikala, dali jsme dohromady všechny věci, které nám na klasických autopůjčovnách vadily. Od toho jsme se odrazili v rámci naší kampaně. Chceme lidem ukázat, že půjčit auto si mohou i jinak, snadněji, s mnohem širšími možnostmi výběru,“ říká Jan Charouz, CEO SmileCar.

Tvorbu kampaně, která běží formou videospotů na YouTube, si vzala na starost digitální agentura Publishers. Všechna videa si můžete prohlédnout zde.

smile

Diskuze (0)

Novinka

Anonym