Apple představil vánoční reklamu na iPhone X a AirPods natáčenou v Praze (video)

Michal PtáčekMichal Ptáček

apple
0Zobrazit komentáře

Vánoce se pomalu, ale jistě blíží, což samozřejmě znamená, že je čas se začít připravovat na záplavu reklamních vánočních kampaní, které se na nás budou valit doslova ze všech stran. Pozadu v tomto směru nezůstává ani americký technologický gigant Apple, který před pár hodinami na svém youtube kanále představil novou reklamu na novinku v podobě iPhonu X a bezdrátových sluchátek AirPods.

Kromě perfektního řemeslného zpracování, které je u Applu v tomto směru v podstatě standardem, ale reklama zaujme i něčím jiným… a to lokalitou. Apple si totiž jako natáčecí spot vybral Prahu, konkrétně hned několik částí, včetně pražské Náplavky a Starého Města, s tím, že v reklamě jsou zároveň vidět i české obchody a nápisy, jako například cukrárna Tety Emy.

cash

Přečtěte si takéPete Cashmore prodává svůj tech web Mashable za 50 milionů dolarů vydavatelství Ziff DavisPete Cashmore prodává svůj tech web Mashable za 50 milionů dolarů vydavatelství Ziff Davis

Z videa je také velmi dobře poznat další natáčecí spot v podobě nádvoří v ulici Dlouhá, na kterém se v reálu nachází Vinárna Bokovka sítě Ambiente nebo klub Druhé Patro.

https://youtu.be/1lGHZ5NMHRY

foto: reprofoto Youtube

Diskuze (0)

Novinka

Anonym