Apple chystá na začátek příštího roku nový telefon, který má nahradit iPhone SE

iphonese
0Zobrazit komentáře

Poslední a od počátku beznadějně vyprodaný telefon Applu s označením iPhone X bude i s ohledem na Vánoce ještě několik týdnů velmi pravděpodobně nedostupný a tak operátoři i obchody začínají ve velkém nabízet iPhone 8, který zůstal tak trochu v pozadí, i kvůli tomu, že až na drobně odlišné technické parametry, vypadá stejně jako předchozí generace.

Pokud jste si ovšem oblíbili zcela jinou sérii iPhonů s označením SE, které využívají design iPhonu 5 s jádrem novější generace a které jsou vhodné pro menší ruce, máme pro vás skvělou zprávu. Apple dle všeho pracuje na nové verzi iPhonu SE, která by se měla objevit již v prvním kvartálu příštího roku.

liska

Přečtěte si takéAukro.cz má nového investora v podobě fondu Leverage Technology, který v něm získává 15% podílAukro.cz má nového investora v podobě fondu Leverage Technology, který v něm získává 15% podíl

Apple byl u iPhone SE mírně kritizován za to, že využíval starší verzi Touch ID, která byla méně přesná a také nepodporovala 3D Touch. To by se mohlo u aktualizované verze, které se dočasně přezdívá SE2, změnit. Server Cens.com navíc informuje o tom, že by mohl telefon dostat procesor A10 Fusion, 2 GB RAM, 12 mpx přední a 5 mpx zadní fotoaparát, 1700 mAh baterii a v neposlední řadě dvě verze úložiště o velikosti 32 či 128 GB.

se

Vstupního modelu SE, který lze sehnat i pod 10 tisíc korun, se zpomalování také týká

Základem iPhonu SE je samozřejmě kromě alternativní velikosti i cena, výroba se proto naplno přesune do Indie, kde dosud částečně probíhala. Spekulace navíc přichází v době, kdy Samsung začal s plánováním představení nové vlajkové lodi s označením S9 a S9+ na začátek příštího roku.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym