Výrobce oblíbené svíčky imitující vůni nově rozbaleného Macu představuje novou variantu

Filip HouskaFilip Houska

38F06CFF-7E64-4F4F-AB84-D9A889040F26
0Zobrazit komentáře

Všichni, kteří někdy rozbalovali nový počítač Mac, ví, že krabice má specifický, pro někoho velmi příjemný zápach. To proto, že Apple vnímá design mnohem hlouběji než konkurence a úmyslně ji nastříkal vůní, která má v uživateli zpevnit jisté emoční pouto s produktem.

Se zajímavým nápadem přišel minulý rok výrobce příslušenství pro zařízení od Applu Twelve South, který na trh uvedl svíčku imitující tuto vůni. Autentický pach měly zdůrazňovat příchutě máty, broskve, bazalky, levandule, pelyňku nebo mandarinky, a to za cenu 24 dolarů. Není divu, že produkt byl poměrně rychle vyprodán, a proto nově přichází inovovaná verze.

rrr

Přečtěte si takéČeši vytvořili framework, který umožňuje až třikrát rychlejší programování aplikací pro iOSČeši vytvořili framework, který umožňuje až třikrát rychlejší programování aplikací pro iOS

Twelve South nabízí druhou generaci této netradiční sojové svíčky pod označením Inspire [mac candle N°2]. Ta by měla být založena na podobné bázi, nicméně s důraznější vůní pelyňku a nově bergamotu a citrónu, díky kterým má o něco více vonět jako „nový Mac“.

Svíčka je nabízena na oficiálních stránkách Twelve South za 30 dolarů (cca 660 korun).

Foto: Twelve South Pressroom

Diskuze (0)

Novinka

Anonym