Samsung představil nové robotické vysavače v podobách Darth Vadera a Stormtrooperů

Filip HouskaFilip Houska

366438C6-F335-464A-80E4-F93F1D944718
0Zobrazit komentáře

Z nadšení, které v posledních dnech panuje okolo vypuštění prvního traileru k nové epizodě Star Wars s názvem Poslední z Jediů, se očividně snaží vytěžit i Samsung. Tento jihokorejský technologický gigant představil limitovanou edici svých robotických vysavačů ve stylu ikonických postav z této kultovní ságy.

Vysavače POWERbot VR7000, které se poprvé objevily na letošní technologické konferenci CES, na sebe nyní vzaly podobu Darth Vadera a Stormtrooperů. Vedle poutavého designu připomínajícího masky těchto postav zaujme i zvukovými vlastnostmi.

629C5CAA-C80E-4FDF-9320-5BF64C8E11E6

Přečtěte si takéLegendární komunikační služba AIM od AOL po 20 letech končíLegendární komunikační služba AIM od AOL po 20 letech končí

Při zapnutí začnou vydávat charakteristické zvuky, konkrétně model Darth Vadera se nastartuje spolu s jeho proslulým „dýcháním“ a Stormtroopeři se vyzvou svým „Let’s go!“.

Samsung tvrdí, že na těchto limitovaných verzích svých robotických vysavačů, které skrývají stejné funkce jako regulérní modely (například autonomní navigace po místnosti, technologie pro přesnější čištění v blízkosti stěn a rohů nebo podpora hlasových asistentů Alexa a Google Assistant), úzce spolupracoval s fanoušky Star Wars.

Předobjednávky jsou spuštěné od 10. října, nicméně pouze pro trh Spojených států. Model se Stormtrooperem stojí 699 dolarů (cca 15 tisíc korun) a varianta ve stylu legendárního Darth Vadera se zastavila na ceně 799 dolarů, tedy nějakých 17,5 tisíce korun (cena je vyšší z důvodu zahrnuté Wi-Fi a dálkového ovládání).

https://youtu.be/DJDSMJnTniI

Foto: Samsung U.S. Newsroom

Diskuze (0)

Novinka

Anonym