Přepravní služby Liftago, Rekola a SmileCar nabídnou cestování k volbám zadarmo nebo se slevou

Michal PtáčekMichal Ptáček

foto-lrs
0Zobrazit komentáře

Jedním z největších problémů nadcházejících parlamentních voleb, které proběhnou už tento pátek a sobotu, by mohla být, jak už se ostatně několikrát potvrdilo v minulosti, nízká volební účast. S tím se snaží bojovat tři české přepravní startupy, jmenovitě taxi platforma Liftago, bikesharingová služba Rekola a služba pro sdílení automobilů Smilecar, které se společně v rámci iniciativy Jedtevolit.cz rozhodly vytvořit speciální promoakci, díky které mohou jejich zákazníci cestovat k volebním urnám zadarmo či s výraznou slevou.

Na webu Jedtevolit.cz totiž konkrétně do 21. října mohou zákazníci tří zmíněných služeb využít speciální promokód: JEDTEVOLIT. Po jeho zadání do aplikace pak automaticky získají 2x slevu po 100 Kč na dvě jízdy s Liftago, slevu 500 Kč na zapůjčení vozu od SmileCar nebo dvě výpůjčky kola u Rekola zcela zdarma.

windymaps

Přečtěte si takéSeznam.cz expanduje se svými mapami do zahraničí a spouští Windy MapsSeznam.cz expanduje se svými mapami do zahraničí a spouští Windy Maps

„Velmi mne mrzí, že mladí lidé se o volby mnohdy vůbec nezajímají, a pak se diví, co se s naší republikou děje. Myslím, že je důležité, aby se do hlasování zapojilo co nejvíc obyvatel. S Ondrou Krátkým z Liftago a Vítkem Ježkem z Rekola jsme se proto rozhodli lidem ulehčit alespoň dopravu k volbám,“ uvádí Jan Charouz, CEO Smile Car.

Liftago lze pro tyto účely využít v Praze, Brně a Ostravě, bikesharingovou službu Rekola pak v Praze, Brně, Olomouci, Českých Budějovicích, Kladně a Teplicích.

jedtevolit.cz

Diskuze (0)

Novinka

Anonym