Na konferenci v Praze se objeví Jordan Belfort, legendární „Vlk z Wall Street“

0Zobrazit komentáře

V první polovině března příštího roku se v prostorách pražského Top Hotelu ukáže Jordan Belfort, legendární filmový a knižní „Vlk z Wall Street“, který se v devadesátých letech zviditelnil tím, že teprve v 26 letech vydělal přes 50 milionů dolarů za pouhý jeden rok obchodováním s takzvanými „penny stocks“, tedy akciemi firem o hodnotě méně než 1 dolar.

Díky jeho motivačním schopnostem si tak přišel na slušné jmění, které si dokázal svým osobitým způsobem užívat. Jak se ale říká, všechno jednou končí a ke konci 90. let byl Belfort obviněn z praní špinavých peněz a podvodů s cennými papíry, za které strávil 22 měsíců ve věžení – poté mu bylo vyměřeno odškodné postiženým klientům ve výši 110 milionů dolarů.

chlebnik2

Přečtěte si takéRohlik.cz začíná doručovat nákupy do osobních boxůRohlik.cz začíná doručovat nákupy do osobních boxů

Ty stále splácí, právě díky prodeji knihy, práv na film či konferencemi. 10. března se na jedné z nich v rámci světového tour objeví, konkrétně v Top Hotelu Praha, kde bude mluvit o týmové práci, efektivním prodeji a produktivitě. Lístky lze v přeprodeji pořídit již za 2990 korun, s tím, že ty nejdražší VIP, které obsahují i osobní setkání s Belfortem, vyjdou v přeprodeji na téměř 15 tisíc. Kupovat je lze na oficiálních stránkách akce, kterou pořádá Prosperity Factory.

V rámci pražského vystoupení Belfort představí i svoji druhou knihu, kterou chce v Praze oficiálně pokřtít a kterou dostane každý z účastníků jako pozornost. Prosperity Factory se dle svého vyjádření pro server Ihned.cz k Jordanu Belfortovi dostalo prostřednictvím sesterské společnosti, která mu vydává knihu na Slovensku.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym