Více než půl milionu lidí podepsalo za 1 den petici pro záchranu Uberu v Londýně

Michal PtáčekMichal Ptáček

uber11
0Zobrazit komentáře

Je tomu pár hodin, co jsme vás informovali o problémech Uberu v britském Londýně, kde se zástupci města rozhodli americké přepravní platformě z důvodů nedodržování pravidel, které dle nich představují bezpečnostní riziko pro veřejnost a uživatele, neudělit další licenci k provozování služeb. To by znamenalo, že Uber by koncem tohoto měsíce v londýnských ulicích přestal úplně fungovat.

volkov

Přečtěte si takéČeský designer vyřešil problém s horní částí nového iPhonu X. Návrh sdílel i youtuber Casey NeistatČeský designer vyřešil problém s horní částí nového iPhonu X. Návrh sdílel i youtuber Casey Neistat

Zástupci Uberu toto rozhodnutí, které oficiálně podpisem stvrdil starosta Londýna Sadiq Khan napadli a sdělili, že se budou bránit u soudu. Mimo to však zároveň zveřejnili na webu Change.org petici s hashtagem: #SaveYourUber, ve které apelují na své zastánce a uživatele, aby je v tomto sporu podpořili.

uber-london

A evidentně to zabralo, jelikož během necelých 24 hodin dokázal Uber získat neskutečných 554 tisíc podpisů, s tím, že jejich počet každým okamžikem rapidně roste. Bude bezpochyby zajímavé sledovat, jak celá situace nakonec ve finále dopadne a zda takto velký počet podpisů vůbec něco změní.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym