Takto bude vypadat zmenšená verze asistenta Google Home s poloviční cenou

null
0Zobrazit komentáře

Po zdokonalení technologie rozpoznávání hlasu a umělé inteligence, která je schopna na základě ní ovládat zařízení v domácnosti, vyhledávat na internetu, spouštět aplikace či hudbu nebo plánovat události, se objevilo mnoho zařízení, které slouží jako chytrý doplněk do bytu. Ať už je to Amazon Alexa, ivee Voice či Google Home. Pro poslední zmíněné zařízení Google nyní chystá aktualizaci.

Po vzoru Amazonu, který pro Alexu vytvořil zmenšenou verzi, se dočká své zmenšeniny i Google Home, konkrétně pak pod názvem Google Home Mini, který by měl být ohlášen na konferenci Googlu začátkem příštího měsíce a do prodeje se později dostat za cenu 49 dolarů, tedy necelých 1100 korun, což je méně než polovina stávajícího zařízení.

stevejobstheatre

Přečtěte si takéPodívejte se, jak to vypadá v právě dokončeném Steve Jobs Theater v novém sídle AppluPodívejte se, jak to vypadá v právě dokončeném Steve Jobs Theater v novém sídle Applu

Google Home Mini se bude dle serveru Droid Life prodávat ve třech barevných variantách, konkrétně v šedobílé, tmavě šedé s černou či červenooranžové barvě. Celý, velmi kompaktní design, vypadá trochu jako knoflík, který pak oproti svému většímu předchůdci nebude pravděpodobně disponovat bezdrátovým provozem, ostatní funkce by ale měly zůstat stejné.

googlehomemini

Foto: Google

Diskuze (0)

Novinka

Anonym