S touto službou dostanete do emailu každý týden 10-15 minutová shrnutí zajímavých knih

witsio
0Zobrazit komentáře

Knihy, ať už v elektronické nebo tištěné podobě rozhodně nepatří do starého železa. Naopak jejich obliba v posledních letech opět roste a asi jediným problémem pro ty, kteří čtou často, je pouze ztráta inspirace v tom, co mají dál číst. Doporučení zajímavých knih tak čerpají od kamarádů, rodiny nebo od známých osobností, které je pravidelně publikují přes sociální sítě.

Mezi těmi je například Elon Musk, zakladatel Amazonu, Jeff Bezos, nebo šéf Facebooku, Mark Zuckerberg. Pokud ovšem nechcete „ztrácet“ čas čtením celých knih nebo hledáním takové inspirace, můžete vyzkoušet službu Wits.io, která na týdenní bázi svým předplatitelům zasílá 10-15 minutová shrnutí těch nejzajímavějších knih – přesněji těch, které nejsou fikce.

dvtv

Přečtěte si takéBývalý reportér DVTV Filip Horký bude v projektu Seznam Zprávy působit na pozici krizového reportéraBývalý reportér DVTV Filip Horký bude v projektu Seznam Zprávy působit na pozici krizového reportéra

Nemusíte je tak číst celé a přesto získáte jasnou představu o tom, o co v knihách jde. Pro další ušetření času si pak můžete například kompletní verzi pustit jako audioknihu a poslouchat na cestách do práce či v autě. Wits.io vytvořil Zaheer Baloch, který má za sebou již úspěšný produkt BooksAtWork.co, který zasílá podobnou inspiraci hromadně všem zaměstancům v rámci firem, a to za měsíční poplatek od 19 do 149 dolarů.

witsio2

Pro představu o tom, v jaké kvalitě jsou shrnutí tvořena, si je možné přečíst výpis z knihy The ONE Thing: The Surprisingly Simple Truth Behind Extraordinary Results, předplatné jako takové je poté nastaveno na 5 dolarů, respektive 109 korun měsíčně se 14 dny na vyzkoušení zdarma. Uživatelé navíc mají přístup i do všech předchozích doporučení v databázi.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym