Podívejte se, jak to vypadá v právě dokončeném Steve Jobs Theater v novém sídle Applu

stevejobstheatre
0Zobrazit komentáře

Již od roku 1997 se v popředí Applu při vývoji tařka všech zásadních produktů, ale třeba i při výstavbě nového Apple Parku v kalifornském Cupertinu, objevuje Jony Ive. Ten se vypracoval od běžného produktového designera, až na jednu z nejváženějších pozic v Applu a nyní povětšinou pouze kontroluje a konzultuje vyvíjené projekty.

Za poslední roky je jedním z jeho největších designových počinů, nepočítaje produkty, bezpochyby právě Apple Park, který se blíží ke svému plnému dokončení – v něm, konkrétně pak v Steve Jobs Theater se zcela poprvé odehrála i včerejší keynote, kde byl představen iPhone 8, iPhone X, nová Apple TV nebo inovovaná verze hodinek Watch.

GC_RA_team (3)

Přečtěte si takéZakladatelé českého startupu GoodCall: kandidáti o práci si dnes v podstatě vybírají, kde chtějí pracovatZakladatelé českého startupu GoodCall: kandidáti o práci si dnes v podstatě vybírají, kde chtějí pracovat

Steve Jobs Theater, kde by se měla konat většina budoucích akcí společnosti, se ukrývá pod zemí a jeho výstavba přišla Apple na přibližně 14 milionů dolarů. Vstup do sálu je možný prostřednictvím schodů ve vnejší kulaté prosklené budově, která má být jakousi „čekací“ místností, před samotným vstupem. Tam se ostatně během včerejška shromáždili všichni novináři.

Stejně jako celý nový kampus Applu je i Steve Jobs Theater řešeno v oválném designu, který zevnitř vzhledem k prvkům působí jako pohled na kosmickou loď. Kapacita sálu je přibližně 1000 osob a jeho výstavba by měla být nyní kompletně hotova. Z naší návštěvy okolí Apple Campusu před 14 dny je patrné, že i ten se opravdu podaří dokončit včas tak, aby se mohli první zaměstnanci do nové budovy přesunout již koncem letošního roku. Nyní Apple pracuje spíše na okolí, než budově jako takové.

Několik dalších pohledů:

sjt

Foto: Apple

Diskuze (0)

Novinka

Anonym