Game of Coins: web, kde si můžete nanečisto vyzkoušet obchodování s kryptoměnami

gameofcoins3
0Zobrazit komentáře

Kryptoměny jsou dnes na každém rohu, a nejde jen o známý Bitcoin nebo Ethereum, které se drží na předních přičkách žebříčků díky své valuaci, ale i méně známé měny jako Siacoin či Ripple nebo ty nově vydávané za pomocí ICO, tedy úvodní nabídky, podobné té na burze. Investice do nich je dnes souběžně s tím mnohem jednodušší, než kdykoliv dřív.

Přesto jsou potenciální investoři často skeptičtí a proto by si mohli ze zájmu vyzkoušet obchodování s kryptoměnami nanečisto. S tím pomůže jednoduchý projekt Game of Coins, který uživatelům dává 10 tisíc virtuálních dolarů na to, aby investovali dle libosti do množství kryptoměn a jejich výsledky pak zobrazuje nejen v dashboardu po přihlášení, ale také v žebříčku.

The Hamptons Lure Uber Top Drivers Amid NYC Slow Summer Weekends

Přečtěte si takéJaponský gigant SoftBank chce investovat do Uberu až 10 miliard dolarů za 22% podílJaponský gigant SoftBank chce investovat do Uberu až 10 miliard dolarů za 22% podíl

Uživatelé tak soupeří o to, kdo bude mít za nejkratší období co nejvyšší zisk v celém svém portfoliu. Ceny kryptoměn jsou čerpány z databáze CryptoCompare a aktualizovány v reálném čase, takže je možné s 10 tisíci nakládat konzervativně, s rozložením do množství měn, a nebo agresivně a spekulovat s rychlými poklesy a růsty cen.

gameofcoins2

V databázi Game of Coins je nyní na 1325 investorů, kteří mají celkem přes 13,4 milionů dolarů při průměru 10 175 dolarů na uživatele. Téměř 1000 z nich je momentálně v plusu, zbytek postupně ztrácí své peníze. Pro Game of Coins i další uživatele jsou to cenná data, pro uživatele jako takové je to pak dobrá hračka, která je může připravit na reálné investice.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym