V Brně a v Praze se představí expert Facebooku na virtuální realitu a strojové učení Erich Owens

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

V dubnu letošního roku Facebook představil žhavou novinku v podobě Facebook Spaces, která by měla díky virtuální realitě, konkrétně technologii Oculus, za kterou zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg, neváhal před 3 roky zaplatit 3 miliardy dolarů, lidem nahradit situace a momenty, kdy nemohou trávit čas se svojí rodinou a přáteli.

marie

Přečtěte si takéCEO Slevomatu Marie Chytilová: Chci, aby se k nám zákazník vracel jako na FacebookCEO Slevomatu Marie Chytilová: Chci, aby se k nám zákazník vracel jako na Facebook

Právě tato technologii a virtuální realita + strojové učení obecně, bude hlavním tématem v pořadí již jedenácté akce Silicon Valley Insights, pořádané českou technologickou firmou STRV. Představí se na ní totiž Erich Owens, engineering manager z americké centrály Facebooku, jehož spolupráce s Facebookem se začala psát v roce 2013, kdy se zabýval algoritmy, které ovlivňují, jaký obsah vidí uživatelé této světově nejrozšířenější sociální sítě na svých zdech.

fb-spaces

Následně se stal tech leaderem a řešil takzvané „Top comments“, tedy systém zobrazující nejrelevantnější komentáře pod příspěvky. Následně v roce 2016 přešel do Oculusu, ten ale právě Facebook po devíti měsících Erichova působení koupil, díky čemuž se Erich vrátil zpět do Facebooku, kde pokračuje v práci na virtuální realitě a nyní především na zmiňovaných Facebook Spaces.

V Brně akce začne v 19 hodin, v Praze v 18 hodin, s tím, že celou akcí provede jeden ze zakladatelů STRV, Lubo Smid.

Brno – událost na FB/
Kdy:
19. 9. 2017 od 19h
Kde: Impact Hub, Cyrilská 7, Brno-střed

Praha – událost na FB/
Kdy:
21. 9. 2017 od 18h
Kde: Kanceláře STRV v Karlíně

Vstupenky na akci je možné získat zde za částku 199 Kč.

strv (1)

Pražské kanceláře STRV, ve kterých akce proběhne

Diskuze (0)

Novinka

Anonym