Sociální síť Reddit získává 200 milionů dolarů a po letech plánuje kompletní změnu designu

reddit
0Zobrazit komentáře

Reddit, populární platforma pro výměnu zajímavých témat a příspěvků mezi uživateli, kteří je následně hodnotí v jednoduchém rozhraní, si od roku 2006, kdy vznikla, získala přes 550 milionů aktivních uživatelů denně. Teď ji ovšem čekají výrazné změny, které souvisí s posledním investičním kolem, kde Reddit získal 200 milionů dolarů při valuaci 1,8 miliard dolarů od známých fondů jako Andreessen Horowitz či Sequoia Capital.

Provoz Redditu byl po mnoho let dotován právě z investic, jelikož se platforma nedokázala dostatečně uživit pouze ze zapojené reklamy a prémiového členství. Nyní se ale chce do rozvoje způsobů, jak vydělat peníze, pustit Reddit naplno – a začne rovnou redesignem celé platformy, který by se k tomu měl přizpůsobit.

wework

Přečtěte si takéWeWork získává půl miliardy dolarů na rozjezd v Číně, kde založí samostatnou entituWeWork získává půl miliardy dolarů na rozjezd v Číně, kde založí samostatnou entitu

Reddit by měl mimo statických reklam zapojit i videoreklamy, sponzorované příspěvky a také speciální formáty, které budou dostupné pouze na mobilních zařízeních. Nový vzhled by tak mohl vypadat velmi podobně jako newsfeed na Facebooku či Twitteru, informuje VentureBeat.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym