Skype vypustil platformu pro skupinové programování v reálném čase

Filip HouskaFilip Houska

sm
0Zobrazit komentáře

Komunikační služba Skype poslední dobou přichází s řadou novinek. Poté, co služba představila redesign mobilní a desktopové verze nebo implementovala možnost zasílání peněz přímo v aplikaci prostřednictvím PayPalu, vytvořili tvůrci i speciální platformu Interviews on Skype, která potěší především kodéry a programátory.

Interviews on Skype mají za úkol zjednodušit situaci při náboru nových programátorů a kodérů do firmy, kteří se díky vygenerovanému kódu dostanou do uzavřené sekce, kde se jim zobrazí plnohodnotný editor s podporou jazyků C, C++, C#, Java, Javascript, Python a Ruby. V tomto editoru se následně promítají veškeré akce v reálném čase včetně zvýraznění případných syntaktických chyb a přitom mohou spolu dotyční komunikovat v rámci videohovorů.

mon1

Přečtěte si takéPopulární mobilní hra Monument Valley 2 míří na AndroidPopulární mobilní hra Monument Valley 2 míří na Android

Tato novinka, která může sloužit nejen pro nábor nováčků, ale také pro sdílené kódování mezi zaměstnanci firmy (či kýmkoliv jiným), je dostupná pouze na prohlížeče. Pro stoprocentní funkčnost Skype doporučuje prohlížeče Chrome a Edge, jelikož ostatní nepodporují zmíněné videohovory. K využívání navíc není potřeba žádného účtu – stačí se přihlásit jako host.

Foto: Skype

Diskuze (0)

Novinka

Anonym