Skype nově umožňuje přímo v aplikaci zasílat peníze prostřednictvím PayPalu

skype
0Zobrazit komentáře

Několik posledních měsíců se v pozadí Skypu, který spadá pod Microsoft, odehrálo tolik změn, že aplikaci po nové aktualizaci pozná již málokdo – důvodem je především snaha o dohnání konkurence v podobě Facebook Messengeru či WhatsAppu, jenž využívá stále více uživatelů.

Skype tak například kromě kompletního redesignu zavedl rezervaci vstupenek na různé události nebo dnes velmi populární stories, tedy krátké příběhy, které se u každého uživatele zobrazují po dobu 7 dní – běžně se v aplikacích ukazují pouze 24 hodin. Teď Skype spustil další novinku, která umožňuje zasílání peněz mezi uživateli, opět, velmi podobným způsobem jako na službách od Facebooku či přímo v iOS Applu.

james

Přečtěte si takéBasketbalista LeBron James proměnil milionovou investici do moderní pizzerie na 25 milionů dolarůBasketbalista LeBron James proměnil milionovou investici do moderní pizzerie na 25 milionů dolarů

Pro spolupráci na zprostředkování plateb si vybral Microsoft PayPal, u kterého sází na to, že ho uživatelé velmi dobře znají, věří mu a navíc mají na PayPalu ve většině případů již dříve vytvořený účet. Za transakce si Skype nebere žádný poplatek, případné poplatky jsou spojené pouze s PayPalem. Služba je aktuálně dostupná v 22 zemích, ve kterých sice prozatím chybí Česká republika, ale je k dispozici Slovensko.

skypepay

Diskuze (0)

Novinka

Anonym