Elon Musk odhalil vzhled skafandrů pro první misi pod hlavičkou firmy SpaceX

Filip HouskaFilip Houska

spacexsk
0Zobrazit komentáře

Iniciativy vesmírné společnosti SpaceX, které šéfuje podnikatel a vizionář Elon Musk, nikdy nebyly ničím tajným. Mezi internetovou veřejností koluje jak řada videí zachycujících například vzlety a přistání rakety Falcon 9 nebo úspěšné znovupřistání kosmické lodi Dragon, tak i informace o výletu k Měsíci, se kterými souvisí i nejnovější instagramový příspěvek samotného Muska.

Elon Musk totiž zveřejnil fotku vesmírného skafandru, který bude součástí astronautů během první mise SpaceX mimo Zemi. Podle něj se nejedná o žádný koncept, nýbrž o skutečný funkční skafandr, který by měl odolat veškerým okolním podmínkám ve vesmíru. Bližší informace by měly přicházet v následujících dnech.

tesla_082117_1x

Přečtěte si takéTesla chce ukládat profily řidičů na cloud a automaticky tak nastavovat vůz po přihlášení do systémuTesla chce ukládat profily řidičů na cloud a automaticky tak nastavovat vůz po přihlášení do systému

V příspěvku následně dodává, že bylo složité sloučit estetiku a funkčnost, což je (minimálně z hlediska vzhledu) poměrně subjektivní. Na první pohled však nelze upřít to, že oproti zaběhlým skafandrům vypadá tenčeji a moderněji.

https://www.instagram.com/p/BYIPmEFAIIn/?taken-by=elonmusk

Diskuze (0)

Novinka

Anonym