Takto vypadá vůbec první hotel s tématikou Star Wars od Disney, kde bude každý host součástí příběhu

Filip HouskaFilip Houska

Plans Unveiled for Star Wars-Inspired Themed Resort at Walt Disney World (1)
0Zobrazit komentáře

Na letošní konferenci D23 Expo v kalifornském Anaheimu, která je již několik let útočištěm věrných příznivců konglomerátu The Walt Disney Company (nebo jen Disney), byla ohlášena řada novinek vztahujících se k filmovému a zábavnímu průmyslu. Nicméně jen málokdo čekal něco tak výjimečného.

Disney totiž představilo ambiciózní plán výstavby vůbec prvního hotelového resortu ve stylu Star Wars, který se má stát součástí tematického parku Walt Disney World ve floridském Orlandu, jakožto doplněk konceptu Disney 360. Tento plán, jenž má snoubit luxus a imerzivní pojetí, na konferenci ohlásil Bob Chapek, předseda Walt Disney Parks & Resorts.

gosling

Přečtěte si takéPodívejte se na nový trailer k očekávanému sci-fi filmu Blade Runner 2049Podívejte se na nový trailer k očekávanému sci-fi filmu Blade Runner 2049

Ten hostům slibuje, že jakmile se v hotelu zapíší, stanou se nedílným prvkem příběhu. To zahrnuje nejen pokoje ve stylu kosmické lodi s výhledem do Vesmíru a tematické oděvy, ale například i obsluhu od kultovních postav této světoznámé filmové ságy, kde nebude chybět takový Chewbacca, R2-D2 a pochopitelně řada dalších.

RH5_4678

Podle vyjádření by měla být hostům nabídnuta i možnost se vydat na galaktické dobrodružství inspirované „opravdovými“ událostmi, které se ve světě Star Wars staly. Způsob provedení však zatím zůstává skrytý, ostatně jako spousta dalších záležitostí, které by potenciální zájemce zajímaly.

RH5_4678

Otazník tedy visí jak nad datem otevření, což by podle spekulací mohlo být již v průběhu příštího roku spolu s příchodem předělaného parku Disney World, tak i nad cenou. Lze očekávat, že levná záležitost to opravdu nebude. Na druhou stranu… Skalní fanoušek si vždy cestu najde.

Plans Unveiled for Star Wars-Inspired Themed Resort at Walt Disney World (1)

Foto: Disney Parks Blog

Diskuze (0)

Novinka

Anonym