Na letošním WebExpo 2017 se představí 80 řečníků včetně newyorského designérského dua Anton & Irene

Michal PtáčekMichal Ptáček

0Zobrazit komentáře

Už 22. a 23. září proběhne v pražské Lucerně desátý ročník největší české technologické konference WebExpo, zaměřující se webové a technologické profesionály. A i letos se bude tak jako loni na co těšit, jelikož na akci se tentokrát představí zhruba 80 řečníků, mezi kterými najdeme například i designérské duo Anton & Irene, které má za sebou práce pro Apple nebo Metropolitní muzeum umění a zároveň také návrh dresů pro estonský olympijský tým.

jakub-havrlant

Přečtěte si takéMall Group Jakuba Havrlanta koupí za přibližně 150 milionů 75 % v e-shopu Kosik.czMall Group Jakuba Havrlanta koupí za přibližně 150 milionů 75 % v e-shopu Kosik.cz

Dalšími řečníky pak budou například mezinárodně uznávaný autor Mike Amundsen, který si připravil přednášku s názvem „Dreams, Lies, and the Autonomous Web“, Erika Hall z Mule Design, Egor Homakov ze Sakurity nebo Julia Khusainova z Airbnb. Z českých známých jmen se pak představí například zakladatel miliardového českého startupu Apiary, Jakub Nešetřil nebo Jan Řezáč.

“WebExpo je odborná konference, na které se potkávají weboví vývojáři a UX designeři s marketingovými odborníky či podnikateli. Témata jdou do hloubky, velký prostor však věnujeme předávání zkušeností a znalostí napříč obory. Málokterá akce proto nabízí takovou příležitost k navázání partnerství či obchodní spolupráce,” popisuje WebExpo ředitelka konference Šárka Štrossová

Lístky už jsou v prodeji a můžete je zakoupit za cenu 6 999 Kč na oficiální stránce ZDE. CzechCrunch je mediálním partnerem akce.

Organizátoři jinak očekávají, že dorazí zhruba 2 tisíce účastníků, s tím, že zhruba třetina hostů by pak měla být ze zahraničí. I proto tak většina přednášek proběhne v angličtině.

webexpo
anton

Diskuze (0)

Novinka

Anonym