Pražská food delivery služba Ordr spouští výprodej jídla, které bude levnější o desítky korun

ordr-h
0Zobrazit komentáře

V největší tuzemské metropoli funguje většina nových služeb, je tam totiž nejvyšší počet tzv. early-adopters, tedy potencionálních zákazníků, kteří se nebojí zkoušet nové věci. To totiž bylo potřeba i při spouštění služby Ordr od pražského vývojářského studia STRV, která si dala za cíl rozvoz jídla na většině území Prahy již do 10 minut.

Začínala pouze s rozvozy obědů, později byly přidány večerní rozvozy, takže jde objednávat i večeře. Teď Ordr testuje další novinku, kterou chce vyřešit neprodaná jídla – ta se totiž v letních měsících hromadí a je podle nich škoda jimi plýtvat.

pavlik

Přečtěte si takéVývojář ze SpaceX David Pavlík chystá v ČR workshop, kde předá zkušenosti ze Silicon ValleyVývojář ze SpaceX David Pavlík chystá v ČR workshop, kde předá zkušenosti ze Silicon Valley

Startup tak zahajuje tzv. „Ordr výprodej“, díky kterému bude veškeré jídlo mezi 13:15 a 13:30 o 20 korun levnější – 30 korunová sleva pak čeká ty, kteří si objednají více než 2 porce. Novinka samozřejmě není garantovaná, protože záleží na momentální kapacitě, nicméně pokud se test osvědčí, je možné že budou podobné nabídky fungovat i mimo letní měsíce.

ordr

Diskuze (0)

Novinka

Anonym